Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Azoktól kérdezném, akik Windows 8 x64-en használják a Chrome-ot, hogy működik-e náluk rendesen, ha igen, akkor milyen beállításokkal?
Nálam állandó jelleggel összeomlik a flash, használhatatlan az egész. Már próbáltam újratelepíteni a böngészőt, letiltottam a beépített flash lejátszót és a külön feltelepített adobét engedélyeztem neki csak, de az sem segített. Ha csak a saját flash lejátszója megy és az adobés letiltva, vagy fel se telepítve, az sem segít.
Elindítok egy videót ( Youtube, Otherworld, stb ), ha beletekerek vagy kiteszem teljes képernyőre, akkor azonnal összeomlik, de sokszor elég, ha csak elindítom a videót.
Én arra gyanakszok, hogy a Windows 8-al nincs kibékülve a Chrome, mert pl. Windows 7-en sosem volt ilyen gondom vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy ruhás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest