Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MBenitro

csendes tag

Sziasztok!
    Segítséget kérnék. Februárban összehoztam egy Youtube csatornát, saját tartalmakat tolok, jogtiszta Youtube zenetáras zenéket használok csak, illetve szerintem megfelelek az irányelveknek, megcsináltam minden AdSense beállítást, összekapcsolást a csatornával..., Június 5-én elértem az 1000 feliratkozót, és bőven a 4000 óra nézettséget. Ki is írta, hogy a vizsgálat elkezdődött, de most már több mint két hónap alatt sem kaptam jogosultságot a bevételszerzésre.
    Ez a szöveg jelent meg:

"Csatorna ellenőrzés alatt
    Szép munka! Elérted a(z) 4 000 órányi nézési időt az elmúlt 12 hónapot tekintve, és a(z) 1 000 feliratkozót. Csatornádat most ellenőrizzük, hogy biztosan megfelel-e a YouTube Partnerprogram feltételeinek és Közösségi irányelveinknek. A döntésről általában egy hónapon belül, e-mailben értesítünk.

Miután csapatunk áttekintette a jelentkezésedet, megállapítottuk, hogy jelenleg nem rendelkezünk a döntéshez elegendő információval. Emiatt a csatornádat további vizsgálat céljából visszatartjuk annak érdekében, hogy biztosan megfeleljen az irányelveinknek. További információ"

A további információ alatt semmi érdemleges infó nincs.

Ez normális, vagy hol lehet megsürgetni a dolgot, vagy bármi infót kapni, hogy mikor kapom meg a jogosultságot. Esetleg min kell változtatni,... vagyis milyen lehetőségeim vannak?

Köszönettel:
    Szerencsevadász

Új hozzászólás Aktív témák