Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
efge
aktív tag
mielott nagyon beleelnetek magatokat: [link]
-
szandro
senior tag
Ki hány $-nál jár?

-
tkazmer
addikt
Megnyitottam a vitorlázók topicját...[link] sztem inkább it beszéljünk róla a sok off helyett
-
na ment a topic linkjeibe a katt

-
szandro
senior tag
Na megvolt a reggeli 4-4 katt;)
Én tetem az egyik oldalra valami magya cuccot is! Hife.hu vagy mi...Most tesztelem
-
sekli
addikt
Hónap közepéig jó lenne, ha meglenne valakinek, mert akkor látnánk, hogy ténylegesen mi az ábra...
-
szandro
senior tag
Na a channel ökre még én sem jöttem rá! Bár csináltam egy ilyen channelt, hogy bank, ennél olyan 2.4 centre jön ki a kattintások értéke! Meghát alap, hogy angol nyelvű hírdetések vannak az oldalamon!

-
sekli
addikt
Kétféle fizetési módot lehet választani, a standard az 2-3hét, az express az meg 21dolcsi...,
2-3 hét alatt összejön még egy százas...
-
szandro
senior tag
Én is frissítettem egy kicsit, csináltam egy másik egyszerű oldalt, ahol videók vannak...Meg persze hírdetések!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tkazmer
addikt
Ez jó kérdés, sztem az adózás elég érdekes, mivel nem az usa-ban fizetjük, hanem sztem itthon kellene. A posta nem hiszem, h levonódna, sztem csak akkor küldik ki, ha már annyi van, h 100 dollárt postázhatnak. Átváltás viszont nem tom mennyi, azonban figyelmedbe ajánlom a bankod weblapját, azon belül pedig a valutaárfolyamokat.
-
sekli
addikt
100dollárból kb mennyit kap meg az ember adó, posta, és átváltás után?
-
tkazmer
addikt
-
szandro
senior tag
Hello!
Nekem is van egy ilyen oldalam, amit direkt az adsense-nek hoztam létre tegnap 10 perc alatt!
Ma már 10$om van! 
http://sandrow.extra.hu
Kattintsunk egymásra! -
tkazmer
addikt
Ha esetleg egy házigazda errejár....naponta kb hányan klikkelnek arra az adsense-s hirdetésre, ott a topicok aljában?
-
sekli
addikt
na, elkészültem...
[link]
A Today's Earnings milyen gyakran frissül? -
tkazmer
addikt
ááá, iwiw-en szót sem ejtek róla...bár nem rossz ötlet, de akkor is max csak az oldalt hirdethetném....látogatóim viszont valóban vannak, ugyan nem sok, de többségüket ismerem személyesen is
(pl oszt társ
) Sajna, azt h ki kliekkelt nem tom megállapítani, de nem úgymond teljesen ismeretlen forrásból is forgalmam, mert olyan napokon is szereztem már vele pénzt, amikor senki közülük nem járt az oldalon...nekem viszont nem szokásom kattintani, túl kockázatosnak tartom, amig nem ismerem teljesen az ellenörző rendszerüket
mod: mióta feltettem azt a néhány videot, azért elég rendesen megnőtt a látogatók/kattok száma!
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
-
sekli
addikt
Na kikapcsoltam az adblockot, és mindenki, aki ebben a topicban volt kapott két kattintást...

mod: most látom, hogy ennek a topicnak az alján is van egy... PH! is kap lóvét, megérdemli...
egyébként, hogy számolja, mert minden banneron több hirdetés van..., egy ip-ről nyomok mindegyikre, akkor gondolom az külön számít, vagy nem?
[Szerkesztve] -
sekli
addikt
Ha jól emlékszem csak az volt, hogy azt kell elfogadni, hogy az oldalra nem írhatom rá, hogy kattints a bannerra...
várok az ímélre én is...
-
tkazmer
addikt
Ha semmi közödd nincs a kattokhoz, akkor nem rossz az az eredmény....szerintem mindenképpen érdemes olyan oldalt csinálni, ahol kattintgatnak...kícéncsi lennék itt a PH-n mennyien kattintanak rá az adsense-s hírdetésekre
#21) busman
Azt hogy érted, h nem nagyon akar működni?
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
Lehet, ilyen hirdetésből, ami az oldaladon van, asszem 3at tehet fel 1 regisztrációval valaki.
Ha az csak mai bevétel, akkor az már nagyon jó....kb 75 k egy évben, ami azért nem kevés, tekinte, h nem kell érte nagyjából semmit sem tenni.. de még ha nem csak ami, akkor sem rossz, tekintve, h nekem is folyamatosan emelkedik a napi bevétel, persze kisebb nagyobb megszakításokkal.
[Szerkesztve] -
busman
veterán
Gondolom atw-s oldalon nem működik....
-
-
S.J.M.
senior tag
Nekem is volt adsense, csak mivel néha én magam klikkelgettem rá ezért kitették a szűrömet.
Én valami 30$ körül jártam asszem. -
tkazmer
addikt
Egyre jobban haladok, ma már eddig 2.21 dollárt kerestem...ha esetleg stabilizálódik ez az összeg, akár 150k-t is kereshetek 1 év alatt
-
tkazmer
addikt
Nah, egyre jobban emelkedik a bevétel, mostmár akár 1.75 dollárt is keresek egy nap, igaz, elhelyeztem még 2 hirdetést. Szerencsére a szlovák nyelv is egyre kevésbé jellemző, mostmár csak 1 olyan hirdetés van amelyik néha szlovák, de jellemzően ez is angol, vagy magyar.
-
tkazmer
addikt
Banki infókat nem kér, mivel Mo-n egyelőre még nem működik az, h utalják a pénzt- postán küldik ennél fogva 100 dolláronként. (ehhez mondjuk kellenek a lakcím adatok, de amennyiben megszünteted a regisztrációdat, ezeket törlik)
A szolgáltatókkal pontosan nem tom, h ki a helyzet, de mivel az ő hírdetése nem tűnik el, nem hiszem, h probléma lenne vele...legalábbis az én oldalam még megvan
Jah, és mostmár 87 centet kerestem vele, csak ma
[Szerkesztve] -
9CS
senior tag
Szia
Ez engem is érdekelt régebben, de nem nagyon szántam rá magam arra hogy megismerjem. Főleg a banki információk miatt tartom aggályosnak, no meg az adózás. Ezekről tudsz mondani valamit?
Illetve az ingyenes tárhely szolgáltatóknál mi a helyzet ezen hirdetési módokkal? Mert ott elvileg amiért ad Neked felületet ezért a saját hirdetéseit kell(ene) nézni a látogatóknak. -
tkazmer
addikt
Nah, mostmár van vele saját tapasztalatom is:
Először sajnos szlovák nyelvű hírdetéseket jelenített meg nekem a beszúrt script, viszont most úgy tűnik, hogy sokadik próbálkozásra már magyart jelenít meg...megérte, mert mióta magyar(vagyis ma) már 20 centet kerestem, ami persze, annyira nem sok, viszont ha azt vesszük, hogy mindehez nem is kell olyan sok kattintás(5 nél kevesebb, pontos adatok nem mondok, mert tiltja az adsense szbályzat) akkor nagyon megéri. -
tkazmer
addikt
Jah, és itt a wbsite-om, csak h legyen vmi minta...[link]
A legalsó bannert kivéve az összes hirdetés adsense-s... -
tkazmer
addikt
Remélem, még nincs ilyen téma...
Szóval a google kitalált egy új szolgáltatást, neve adsense. A lényege az, hogy elhelyezel a weblapodon egy google hírdetést, és ezért pénzt kapsz, annak megfelelően, hogy hényan kattintottak a hírdetésre. Szerintem nagyon hasznos kis szolgáltatás, egy ismerősom napi 5-6 dollárt keres vele...amőgy bövebb infó itt[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel topik
- Fedora Linux
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) betartom az alapelveket
És nem is nagyon néztem meg az oldalakat, csak kattintgattam... De most bepótolom! 

, pedig csak 100körül szokott lenni...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ja, én is nyomtam neked ma 8-at...