- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
golyani
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
hát eleinte elindultam onnan h gokart.
aztán jött afelismerés h falun vagyo k kölkök rohangálnka állandóan az uccán ez nem jó terepre kéne vinni. oda meg azért kéne vmi felfüggesztés.
szal tulajképp vmi terepgokart féleség aakr lenni kis szöcske beütéssel. -
golyani
addikt
namivel van ilye topik és nem illő újat nyitni.
vna itthon 2 blokk egy vmi 150-es robikapa blokk de fater ne mtutta belőni a karbiját és pörgött mint atom és egy 250-es pannónia szivattyú blokk(váltóa z nincs mert gyárilag szivattúnak készült).
kitaláltam h kéne építeni vmi gépjárművet. ugye a váltót esetlegesen meg kéne vhogy oldani, ha kell egyáltalán és itt gondoltam egy robogó vario váltóra + kapna egy áttételt.
amit megkéne oldani az a váz és megállás kérdése aki tud vmiféle helpet azt megköszöném.
ja igen és jó lenne vmi futómű is alá mert szeretném földúton használni mert ugye közúton ha elkap a rendőr az ciki + forgalom. -
raver
aktív tag
Hy
Van vkinek gokart kereke? -
Papa-Georgo
senior tag
nuppp...
-
RAM
őstag
Ingyen mennék versenyezni....

-
Papa-Georgo
senior tag
köcce... de ezeket ismerem, mondjuk úgy.
Engem olyan érdekelne, amikkel itthon is mennek, pályán, rendes kart alvázak, csak már vkinek nem kell/vagy cseréli stb....
Igazából, azt már látom, hogy a full home made dolog nem megy, ezért, ilyen darabokból összedobni, vagy ilyesmi. Jólenne vmi gokart szerelő vagy hasonló. -
-NoVa-
veterán
-
Papa-Georgo
senior tag
nuppp...
-
Papa-Georgo
senior tag
Láttam van hasonló Tma, de én konkrétan pár dolog iránt érdeklődnék, és nem akarok abba belekeverni...
Szóval engem speciel az érdekel, hogy kiaaz, aki versenyszerűen Gokartozik, van e ilyen itt, illetve aki építéssel foglalkozik, vagy pályán dolgozik stb.
Megmondom miért, szeretnék építeni, viszont kellene pár dolog hozzá.Jó rajzok meg alkatrészek, főleg most alváz első körben.
Szóval bárkinek van vmi hasznos cucca ezzel kapcsolatban jelezze már...
Köcce!
Aktív témák
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Cudy LT500D Dual Band 4G/LTE Wi-Fi router / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.rundom.com/jaz/archives/I_will_use_google.jpg)