- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spiggy
csendes tag
Sziasztok!
Nagy gondom van gmaillal. Céges célra megvettük a domaint. 1 felhasználós csomag. Az első időkben működött is szépen, aztán gyakorlatilag 2-3 hete nem jön befelé egy levél sem. Van hogy a feladó kap hibaüzenetet van hogy anélkül. Kifelé tudok mailt küldeni, sőt magamnak is megy.
Volt probléma a havi díjjal, de 2 napja sikerült kifizetni, el is tünt a számlázási részről a hibaüzenet. Mégsem jönnek a mailok.
5let? Köszi
-
gzbotii
nagyúr
Van egy (úgyszintén) gmail-es cím, akitől nem kapom meg a leveleket és vice versa....
Mailer-daemon naponta visszajelez, ez áll az üzenetben:Message will be retried for 2 more day(s)
Technical details of temporary failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the server for the recipient domain gmail.com by gmail-smtp-in.l.google.com. [2a00:1450:400c:c04::1b].The error that the other server returned was:
452-4.2.2 The email account that you tried to reach is over quota. Please direct
452-4.2.2 the recipient to
452 4.2.2 https://support.google.com/mail/answer/6558 bm4si10874653wjc.169 - gsmtpWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Bozso68
őstag
Sziasztok!
Vagy két napja minden bejövő levél a spam mappában köt ki. Ugyanolyan összetételű a levelezésem, mint eddig, főleg céges tartalmú.
Tudtommal semmit se állítottam át.Miért lehet ez?
Zsolt -
Kobe
veterán
sziasztok
törölt gmail fiókot, amelyre már korábban is 2lépcsős beléptetés volt bekapcsolva, vissza lehet állítani valahogy sima jelszóemlékeztetővel? Gondolom ilyenkor a visszaállítási kísérletről is ugyanúgy küldene sms vagy egyéb értesítőt a rendszer, tehát anélkül nem. Jól sejtem?
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Tudna valamelyikőtök segíteni abban, hogy Google Maps-on hogyan kell bejegyezni egy céget? Ha valaki rákeresne, akkor szeretném, ha megtalálnák azt a céget is a Google térképen.
köszönöm
-
zeorsdfd
senior tag
-
Mela Kehes
addikt
Üdv!
Gmail-nél a képemet szeretném megváltoztatni. Ez a beállításokban sikerült is, látom az új képet, mindenhol máshol pedig még mindig a régi van. Kaptam már itt segítséget, hogy idővel átvált, de ez még most sem történt meg. Van esetleg még valami amit nem csináltam meg?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
EmberXY
veterán
válasz Mela Kehes #8365 üzenetére
Ha a profil oldaladon átállítottad, akkor előbb-utóbb át fog állni, nem kapkodja el soha. Mennyi ideje változtattad?
Up the Irons!
-
zeorsdfd
senior tag
-
EmberXY
veterán
válasz Mela Kehes #8368 üzenetére
Hát igen, azóta már eltelt egy kis idő, nehéz a szinkronizációra fogni...
Up the Irons!
-
zeorsdfd
senior tag
válasz Mela Kehes #8368 üzenetére
Uhh, az fura. Elvileg a Google+ oldallal van összekötve azon keresztül nézd meg. Ja, és a kontaktlistában nincs elmentve kép a saját adatokhoz?
a másik gépen is ürítettél böngésző cache-t?[ Szerkesztve ]
-
pepe1150
csendes tag
Sziasztok,
Tudna nekem valaki segíteni, hogy a gmail app-ban, ha ki van kapcsolva a beszélgetés nézet, akkor miért jelennek meg mégis a tárgy szerint csoportosítva az emailek?gépen jól jelennek meg, de mobilon nem
Köszi előre is!!
péter
-
Mela Kehes
addikt
válasz Mela Kehes #8372 üzenetére
Így már sikerült.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
VIBO
őstag
Hi
Miért van az, hogy van egy fiók, amit töröltek és nem engedi ugyan azt az acc nevet újra regisztrálni?
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
kispx
addikt
-
kispx
addikt
válasz mohooki #8378 üzenetére
Két lépcsős hitelesítést használsz?
A kevésbé biztonságos alkalmazások engedélyezve vannak?
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Valamiért a Google fiókom nem szinkronizálható az Androidos telefonomon.
Kb. 1,5 napja tart ez.Hiába megyek be a Beállításokba és ott a beállított Google fiókomra, hogy szinkronizálja a címtárat, Gmailt, stb. amiket itt szokott, mert nem indul el a szinkronizáció.
Mi lehet a gond szerintetek? Ti tapasztaltatok ilyet mostanság?
A telefonomon van elég szabad tárhely és memória.
Wifire csatlakozik megfelelően.köszönöm.
-
Melack
veterán
Sziasztok!
Sikerült az Androidos Gmailben mergelni a gmal és outlook fiókjaimat. Namost a GMail is megkapja az Outlook-os leveleket, de én ezt nem szeretném. A fiókoknál nincs ott a törlés gomb, mint volt a freemailnél. Hogy tudom kitörölni ezt a kellemetlen kapcsolatot?
Köszönöm!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
phanfantom
senior tag
Hali,
Van arra mód, hogy úgy küldjek ki csoportos e-mailt, hogy a címzettek ne lássák egymás címét?
Köszi -
Gabás
addikt
válasz phanfantom #8386 üzenetére
BCC (Titkos másolat)
-
nagyúr
válasz phanfantom #8388 üzenetére
levélírásnál: ctrl+sihft+b
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
válasz phanfantom #8390 üzenetére
címzettek száma szerint van korlátozva, ez 500 db
tehát 5 embernek küldhetsz naponta 200-200 db levelet is
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Aki Androidos az tegnap kapott egy áprillis 28-as 6.4.xxxxx verziójú frissitést a gmail-appra?tegnapelött még nem volt ott.
-
zeorsdfd
senior tag
válasz aprokaroka87 #8393 üzenetére
Nekem ma jelent meg a 6.4.120760496
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Megoldható az, hogy egy gmail fiók tartalmát lementjük a gépre, hogy aztán offline tudjuk nézegetni a levelezéseket? Olyat találtam, ami lementi az egyes címkéket, de az értelmezésem szerint valami egyezményes formátum, és max arra tudom használni, hogy egy másik gmail vagy akár más szolgáltatóhoz át tudjam vinni a levelezésem.
Szóval van az offline nézegetésre is valami megoldás?
Köszi a segítséget előre is!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
válasz csabyka666 #8396 üzenetére
A POP3-as protokoll éppen erre szolgál. Egy megfelelően beállított levelezőkliens szükséges hozzá, valamint engedélyezni kell a POP protokollt a Gmail beállításokban.
-
csabyka666
veterán
válasz Oldman2 #8397 üzenetére
Ohh, hogy ez nem jutott eszembe! Látszik, hogy idegenkedek ezektől a külső levelezőprogramoktól. Thunderbird gondolom kiváló erre a célra.
Ezzel csak annyi a baj, hogy mindig telepítve kell lennie a kliensnek, szóval nem pl PDF-be menti le a levelezéseket.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
válasz csabyka666 #8398 üzenetére
Furcsa igényeid vannak... egy PDF-be mentett email-re, hogyan válaszolnál?
Igen, pl. a Thunderbird megfelelő kliens e célra.
-
csabyka666
veterán
válasz Oldman2 #8399 üzenetére
Igazából nem értem a sztorit teljesen, a lényeg, hogy az illető telefonját ellopták, a mailkliens be volt lépve, és hiába változtatja meg a tulaj a jelszót, a kliens belépve marad a telefonon...de nekem már ez fura, hogy akkor ott miért marad belépve...na mindegy, a fiókra nincs szüksége a későbbiekben, csak a tartalmára, akár PDF formátumban is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest