- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Friss AI funkciók várhatók a korábbi Samsung Galaxy S modellekre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Oldman2 #8399 üzenetére
Igazából nem értem a sztorit teljesen, a lényeg, hogy az illető telefonját ellopták, a mailkliens be volt lépve, és hiába változtatja meg a tulaj a jelszót, a kliens belépve marad a telefonon...de nekem már ez fura, hogy akkor ott miért marad belépve...na mindegy, a fiókra nincs szüksége a későbbiekben, csak a tartalmára, akár PDF formátumban is.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
csabyka666 #8398 üzenetére
Furcsa igényeid vannak... egy PDF-be mentett email-re, hogyan válaszolnál?
Igen, pl. a Thunderbird megfelelő kliens e célra.
-
-
Oldman2
nagyúr
válasz
csabyka666 #8396 üzenetére
A POP3-as protokoll éppen erre szolgál. Egy megfelelően beállított levelezőkliens szükséges hozzá, valamint engedélyezni kell a POP protokollt a Gmail beállításokban.
-
Üdv mindenki!
Megoldható az, hogy egy gmail fiók tartalmát lementjük a gépre, hogy aztán offline tudjuk nézegetni a levelezéseket? Olyat találtam, ami lementi az egyes címkéket, de az értelmezésem szerint valami egyezményes formátum, és max arra tudom használni, hogy egy másik gmail vagy akár más szolgáltatóhoz át tudjam vinni a levelezésem.
Szóval van az offline nézegetésre is valami megoldás?
Köszi a segítséget előre is!
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
aprokaroka87 #8393 üzenetére
Nekem ma jelent meg a 6.4.120760496
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Aki Androidos az tegnap kapott egy áprillis 28-as 6.4.xxxxx verziójú frissitést a gmail-appra?tegnapelött még nem volt ott.
-
válasz
phanfantom #8390 üzenetére
címzettek száma szerint van korlátozva, ez 500 db
tehát 5 embernek küldhetsz naponta 200-200 db levelet is
[ Szerkesztve ]
-
válasz
phanfantom #8388 üzenetére
levélírásnál: ctrl+sihft+b
-
Gabás
addikt
válasz
phanfantom #8386 üzenetére
BCC (Titkos másolat)
-
phanfantom
senior tag
Hali,
Van arra mód, hogy úgy küldjek ki csoportos e-mailt, hogy a címzettek ne lássák egymás címét?
Köszi -
Melack
veterán
Sziasztok!
Sikerült az Androidos Gmailben mergelni a gmal és outlook fiókjaimat. Namost a GMail is megkapja az Outlook-os leveleket, de én ezt nem szeretném. A fiókoknál nincs ott a törlés gomb, mint volt a freemailnél. Hogy tudom kitörölni ezt a kellemetlen kapcsolatot?
Köszönöm!
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Valamiért a Google fiókom nem szinkronizálható az Androidos telefonomon.
Kb. 1,5 napja tart ez.Hiába megyek be a Beállításokba és ott a beállított Google fiókomra, hogy szinkronizálja a címtárat, Gmailt, stb. amiket itt szokott, mert nem indul el a szinkronizáció.
Mi lehet a gond szerintetek? Ti tapasztaltatok ilyet mostanság?
A telefonomon van elég szabad tárhely és memória.
Wifire csatlakozik megfelelően.köszönöm.
-
kispx
addikt
válasz
mohooki #8378 üzenetére
Két lépcsős hitelesítést használsz?
A kevésbé biztonságos alkalmazások engedélyezve vannak?
-
kispx
addikt
-
VIBO
őstag
Hi
Miért van az, hogy van egy fiók, amit töröltek és nem engedi ugyan azt az acc nevet újra regisztrálni?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Mela Kehes #8372 üzenetére
Így már sikerült.
-
pepe1150
csendes tag
Sziasztok,
Tudna nekem valaki segíteni, hogy a gmail app-ban, ha ki van kapcsolva a beszélgetés nézet, akkor miért jelennek meg mégis a tárgy szerint csoportosítva az emailek?gépen jól jelennek meg, de mobilon nem
Köszi előre is!!
péter
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
Mela Kehes #8368 üzenetére
Uhh, az fura. Elvileg a Google+ oldallal van összekötve azon keresztül nézd meg. Ja, és a kontaktlistában nincs elmentve kép a saját adatokhoz?
a másik gépen is ürítettél böngésző cache-t?[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
válasz
Mela Kehes #8368 üzenetére
Hát igen, azóta már eltelt egy kis idő, nehéz a szinkronizációra fogni...
-
zeorsdfd
senior tag
-
EmberXY
veterán
válasz
Mela Kehes #8365 üzenetére
Ha a profil oldaladon átállítottad, akkor előbb-utóbb át fog állni, nem kapkodja el soha. Mennyi ideje változtattad?
-
Mela Kehes
addikt
Üdv!
Gmail-nél a képemet szeretném megváltoztatni. Ez a beállításokban sikerült is, látom az új képet, mindenhol máshol pedig még mindig a régi van. Kaptam már itt segítséget, hogy idővel átvált, de ez még most sem történt meg. Van esetleg még valami amit nem csináltam meg?
-
zeorsdfd
senior tag
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Tudna valamelyikőtök segíteni abban, hogy Google Maps-on hogyan kell bejegyezni egy céget? Ha valaki rákeresne, akkor szeretném, ha megtalálnák azt a céget is a Google térképen.
köszönöm
-
Kobe
veterán
sziasztok
törölt gmail fiókot, amelyre már korábban is 2lépcsős beléptetés volt bekapcsolva, vissza lehet állítani valahogy sima jelszóemlékeztetővel? Gondolom ilyenkor a visszaállítási kísérletről is ugyanúgy küldene sms vagy egyéb értesítőt a rendszer, tehát anélkül nem. Jól sejtem?
-
Bozso68
őstag
Sziasztok!
Vagy két napja minden bejövő levél a spam mappában köt ki. Ugyanolyan összetételű a levelezésem, mint eddig, főleg céges tartalmú.
Tudtommal semmit se állítottam át.Miért lehet ez?
Zsolt -
gzbotii
nagyúr
Van egy (úgyszintén) gmail-es cím, akitől nem kapom meg a leveleket és vice versa....
Mailer-daemon naponta visszajelez, ez áll az üzenetben:Message will be retried for 2 more day(s)
Technical details of temporary failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the server for the recipient domain gmail.com by gmail-smtp-in.l.google.com. [2a00:1450:400c:c04::1b].The error that the other server returned was:
452-4.2.2 The email account that you tried to reach is over quota. Please direct
452-4.2.2 the recipient to
452 4.2.2 https://support.google.com/mail/answer/6558 bm4si10874653wjc.169 - gsmtp -
Spiggy
csendes tag
Sziasztok!
Nagy gondom van gmaillal. Céges célra megvettük a domaint. 1 felhasználós csomag. Az első időkben működött is szépen, aztán gyakorlatilag 2-3 hete nem jön befelé egy levél sem. Van hogy a feladó kap hibaüzenetet van hogy anélkül. Kifelé tudok mailt küldeni, sőt magamnak is megy.
Volt probléma a havi díjjal, de 2 napja sikerült kifizetni, el is tünt a számlázási részről a hibaüzenet. Mégsem jönnek a mailok.
5let? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- Vallás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nintendo Switch
- További aktív témák...