Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
td
senior tag
A telefont felejtsd el, most nem az a lényeg, hanem csak maga a GMail-es cím.
A telefon csak annyiból érdekes, hogy azon keresztül csináltam, és ott egy alkalmazás felületén kellett megadni (a Market kliens volt, ha minden igaz, de lehet, hogy magának az Androidnak a része).Szóval a létező accountomhoz aktivált egy GMail fiókot/címet. Most ha ez gyakorlatilag annyit csinál ilyenkor, hogy a Google Profile-hoz megadja a GMail-es címet (amit frissen létrehoz), amit ki lehet úgy cserélni, hogy regelek egy új GMail fiókot, és átállítom, akkor nyilván nem lehet utólag változtatni.
Ha viszont ilyenkor komolyabb összeláncolás van a GMail és a Google Profile között, és innentől kezdve már fixen az az e-mail vagyok én, amit kreált, és ez nem változhat, akkor jó lenne, ha magát a usernevet (az e-mail címben) át tudnám írni. Eddig nem nagyon láttam át, mit művel a Google, mert ezt a folyamatot pl. úgy nevezte, hogy a GMail fiók aktiválása, vagy valami ilyesmi. Persze ez ilyen marketinges-felhasználóbarát akármi, hogy elfedjék a technikai részleteket, csak most ettől nekem sem teljesen tiszta. Telón ment az egész, mint a karikacsapás, és ettől tűnik nekem úgy, mintha az e-mail cím csak egy paraméter lenne, amit akár át is írhatok, és akkor onnantól az lesz a GMail-es címem.
A belépés meg egy adott e-mailemmel történik a GMail-be, ami a Google Profile-os regnél is a belépéshez használt e-mail cím. Ezt sem használhatnám újra fel egy második GMail-fiók reghez, ha jól sejtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- SörcsaPH!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Apple MacBook
- Ubuntu Linux
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone-ra és iPadre is megérkezett a Control Ultimate Edition
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- DJI FLIP FLY MORE COMBO RC2
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Apple iPhone 17 512GB Black Karcmentes állapot 100% akku (12 ciklus)
- Honor 200 pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A telefon csak annyiból érdekes, hogy azon keresztül csináltam, és ott egy alkalmazás felületén kellett megadni (a Market kliens volt, ha minden igaz, de lehet, hogy magának az Androidnak a része).