- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Aktív témák
-
clayman
aktív tag
válasz
andorpapa #35 üzenetére
Üdv!
Nekem jelen pillanatban egy 2350 Mhz-n ketyegő 2500+ -t hűt egy Igloo 2510 egyelőre még a hozzá adott ventivel. AN7 -es alaplapban ez Prime 95 alatt max 61°C-t produkál. Tudom hogy nem pontos de szerintem ez egy picit sok és a venti teljesítményével lehet gáz. Lecserélném egy 12 centisre, a kérdés csak az hogy ez hogy a fenébe fog beférni vagy hova tegyem? Mert a táptól pl egy, az Igloon lévő 7 cm-es venti is fél centire van.
Előre is köszi a választ,
clay -
törölt tag
válasz
andorpapa #28 üzenetére
Akkor nem én vagyok az egyetlen ilyesmi gonddal. Igen eltaláltad nforce2-es Abit AN7-esem van (de lehet, hogy kipuskáztad a konfigomból, úgyhogy lehet hogy csaltál :))). Még ellenőrzöm, hogy jól van-e rajta a hűtő, de szerintem nincs vele gond, biztos az alaplap hibűja, majd nézek hozzá esetleg valami bios frissítést, hátha az segít. Kösz a választ!
-
rvs
aktív tag
válasz
andorpapa #19 üzenetére
köszönöm a válaszod.
a 2520-al kapcsolatban szerintem az téveszti meg az embereket, hogy az oldalán ([L]http://www.glacialtech.com/pop-products2520pro.htm[/L]) copper-based-ként van jellemezve, és egy szó nincs más anyagról. meg egyébként is vörös szine van, és miből másból lehetne? de akkor a based itt a base-lemezt jelenti. :)
a cikket olvastam - mint a többit is - de akkor ezek szerint a full réz / réz-alu kombináció tévesztett meg engem. mindegy, azért köszönöm a felvilágosítást.
a borda hőmérséklete pedig érdekes; mikor 'kézi' mérőműszerrel próbáltam, meg tudtam fogni huzamosabb ideig is, ami ugye kb 40-45 fokos hőmérsékletet jelenthet maximum. (melegnek meleg, viszont szubjektíven ennél többet nehéz róla mondani.) ha ehhez hozzávesszük az általad is említett 8-13 celsiust, akkor ezzel nem sok mindent tudtam megállapítani.
az előző palomino-hoz képest viszont annyi az eltérés - igaz akkor a másik táp volt még, amiben csak egy venti volt, a 'klasszikus' pózban - hogy ott a kiirt 55 celsiust éreztem a ház hátsó oldalán is, míg most ezt nehéz (nehezebb) lenne megállapítani. (a ház hátfala nem veszi úgy át a meleget, és közel sem olyan meleg.)
az A7N8X tapasztalataidat elfogadom - főleg, mivel a borda tényleg nem égetett. az 55 fok akkor lenne sok - amiért én igazából a hűtőcserét fontolgattam - ha az alaplap alámérne, mint ahogy ezt a fórumon is sok asus tulaj hangoztatta/hangoztatja. de a legegyszerűbb tényleg az lesz, ha szerzek egy hőmérőt.
mégegyszer köszönet a részletes válaszért.
[Szerkesztve] -
rvs
aktív tag
és mondja kedves andorpapa, ezt a 26 fokos különbséget nyitott (lap az asztalon) felállásban vagy zárt házban mértétek? sajnos nem áll rendelkezésemre ez a nyomtatott csoda.
és ha már itt vagyok, kérdeznék még egyet:
hűtővásárláson töröm a fejem - az anyagilag kevésbé megeröltető fronton - mivel a mostani cool u2l hajlamos 55 (terhelve, kb 25-30 fokos szobahőm mellett. a proc a 'hagyományos' 11x166 helyett 11x191 mhz-n működik, viszont alapfeszen.) fokot visszaadni eredményül egy a7n8x lapban, ami sokak szerint hajalmos alámérni. véleményed szerint nagy eltérés lenne a két borda között? (réz vs. réz-alu kombó) gondolom a két venti kb ugyanazt tudja.
a történethez hozzátartozik egy duálventis táp, és egy szívóventi jelenléte a processzor környékén.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Futás, futópályák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Wake on lan hogyan?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest