Hirdetés
- Befutott az Oppo Reno15 és Reno15 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Luci-ra lehetne Tomato64 skint készíteni, és akkor legalább azok is éreznék a Tomato feelinget akiknek nem támogatja a routerük

Vannak olyan Luci skinek ahol fa elrendezésben vannak baloldalt a menüpontok, a betűtípust a színvilágot (fejléc lábléc logók stb) Tomato64-esre lehetne igazítani. Ha lenne egy ilyen skin Luci-ra akkor sem használnál openwrt-t ? A Padavan Grey2 skinjének adaptálása Luci-ra is megfordult a fejemben. Sajnos nem értek a programozáshoz, webfejlesztéshez így nem tudom megcsinálni az említett Luci skineket.Ennek a felületnek vizuálisan Luci-ra adaptálása nem lehet nehéz szerintem:

Mint említettem van hasonló elrendezésű Luci skin:
-
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Jól bírja a torrentezést?

ASUS AC65P-t kellene lecserélnem és nem tudom hogy valami herélt wifi7 router-t vegyek-e vagy ez a combos AX Flint 2 elég-e nekemEgyelőre wifi 7 eszközünk nincs még de jövőre már lehet új telefon képében
ami nekem viszont fontos hogy 1000-es netet röhögve vigye a procija
AC65P is Mediatek procis és wifis, 6év alatt sosem tudtuk letérdeltetni pedig sima ASUS szoftver megy rajta és már vagy 3éve semmi FW-t nem adtak ki rá
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 13" - M4 - 16 GB - 256 GB - 3 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Felújított Sony PlayStation 4 12.02 FW GoldHEN - BD-JB lemezzel és 9db előre telepített PS4 játékkal
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook mt46 - Ryzen 3 4450U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest