Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Balinov

titán

Na, tegnap este felettem az utolso rev nightly-t (AIO Nightly 09.08.25). Elotte beallitasokrol mentes, mert eloszor is kuzdottem a digiweb vlan10 beallitasaval, nem keveset.

Namost, ha Chrome/Brave/Edge alol mentenetek a beallitast, gyozodjetek meg, hogy a bongeszo le is tolti a cfg fajlt, mert alapertelmezettkent risk-nek talalja es meg kell erositeni, hogy igen, le akarod tolteni.

Namost en ezt nem neztem meg, es igy nyertem egy extra oras kort, mire magat a FTTH via PPPoE-t be allitottam hogy a magyar portulgrara legyen ujra net, 2.4/5ghz halo, hogy tudjuk kisfiammal nezni. Koszi ChatGPT :R

Valszeg nvram torlest nem kellett volna beX-elni, dehat a hulye az a sajat karan tanul, ugye :))

Na ilyen extra koroket senkinek nem kivanok. :W (Gyorsan el is mentettem a megfelelo screenshotot a VLAN beallitasrol telora + Google Keep note-ba) Termeszetesen mielott barmit varia

Ellote megprobaltam entware alol felrakni a diversion-t, de valami miatt elhasalt.Lehet nem is jott rosszul egy full gyalu

Egy eszrevetel, erdekes, hogy sem a 2025.3, sem a nighlty nem erzekeli jol a TZ-t, GMT helyett GMT+1-et detektal

Utana nem hagyott az AB nyugodni, engedelyeztem ujbol. Log alapjan majdnem percre pontosan megy 24 oraja.

Miutan 10perc es meg mindig ment az AB service felbatorodtam, es hozzaadtam az OISD BIG listat. Mikor ezt irom, mar nem latszik, logbol lejon, hogy nem tudta letolteni az OISD big-et.

Telefonrol adtam hozza, igy valszeg beneztem es nem tunt fel, hogy nem a megfelelo listat adtam hozza, most ez alapjan megprobalom tesztuzemre. Meglatjuk, erre dob-e barmi errort, vagy akar auto-kikapcsolja a szolgaltatast

SztiviVander: koszi :R , igazabol majd' 4 evig volt ax56u, de elos par probalkozasra hagytam, mert mar akkor sem ertettem ennyire a halozatokhoz.

lancethepant: #399-re. Bar szimpatikus az AG, ennyire nem erzem magam kiserletezo tipusnak, hogy ilyen experimental feature-t kiprobaljak. Volt PVE alatt LXC-ben futo PiHole, majd szinten LXC-be futo AdGuard, mindketto eleg jol tette a dolgat, de ha ezt a T64-ben eleve megtalalhato feature-t be tudnam rendesen allitani, akkor nem latom ertelmet egy 3rd party extra szolgaltatast futtatni

Remelhetoleg az OSID BIG-el kiegeszitve a csalad igenyeit ki fogja a Te megoldasod is elegiteni

Vegul, de nem utolso sorban: lancethepant ismet koszonom, koszonjuk azt a nem keves melot ami Te es a tobbiek a linksysinfo.org/-n beletettek.

Egy kerdes, nightly-khez tenyleg nincs changelog vagy csak en benazok es nem talalom se a githubon, se a dedikalt honlapon vagy a linksysinfo-n?

Kovetkezo a VPN teszt lesz, miutan visszakelhelem az Arr stackemet,jellyfin/seer-t. Van egy eves NameCheap fele VPN-em, vagy veszek 5€-ert egy havi MullVandot csak tesztelesre.

udv es koszi sracok minden segiseget

Bali

Új hozzászólás Aktív témák