- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco F7
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Na, tegnap este felettem az utolso rev nightly-t (AIO Nightly 09.08.25). Elotte beallitasokrol mentes, mert eloszor is kuzdottem a digiweb vlan10 beallitasaval, nem keveset.
Namost, ha Chrome/Brave/Edge alol mentenetek a beallitast, gyozodjetek meg, hogy a bongeszo le is tolti a cfg fajlt, mert alapertelmezettkent risk-nek talalja es meg kell erositeni, hogy igen, le akarod tolteni.
Namost en ezt nem neztem meg, es igy nyertem egy extra oras kort, mire magat a FTTH via PPPoE-t be allitottam hogy a magyar portulgrara legyen ujra net, 2.4/5ghz halo, hogy tudjuk kisfiammal nezni. Koszi ChatGPT
Valszeg nvram torlest nem kellett volna beX-elni, dehat a hulye az a sajat karan tanul, ugye
Na ilyen extra koroket senkinek nem kivanok.
(Gyorsan el is mentettem a megfelelo screenshotot a VLAN beallitasrol telora + Google Keep note-ba) Termeszetesen mielott barmit varia
Ellote megprobaltam entware alol felrakni a diversion-t, de valami miatt elhasalt.Lehet nem is jott rosszul egy full gyalu
Egy eszrevetel, erdekes, hogy sem a 2025.3, sem a nighlty nem erzekeli jol a TZ-t, GMT helyett GMT+1-et detektal
Utana nem hagyott az AB nyugodni, engedelyeztem ujbol. Log alapjan majdnem percre pontosan megy 24 oraja.
Miutan 10perc es meg mindig ment az AB service felbatorodtam, es hozzaadtam az OISD BIG listat. Mikor ezt irom, mar nem latszik, logbol lejon, hogy nem tudta letolteni az OISD big-et.
Telefonrol adtam hozza, igy valszeg beneztem es nem tunt fel, hogy nem a megfelelo listat adtam hozza, most ez alapjan megprobalom tesztuzemre. Meglatjuk, erre dob-e barmi errort, vagy akar auto-kikapcsolja a szolgaltatast
SztiviVander: koszi
, igazabol majd' 4 evig volt ax56u, de elos par probalkozasra hagytam, mert mar akkor sem ertettem ennyire a halozatokhoz.
lancethepant: #399-re. Bar szimpatikus az AG, ennyire nem erzem magam kiserletezo tipusnak, hogy ilyen experimental feature-t kiprobaljak. Volt PVE alatt LXC-ben futo PiHole, majd szinten LXC-be futo AdGuard, mindketto eleg jol tette a dolgat, de ha ezt a T64-ben eleve megtalalhato feature-t be tudnam rendesen allitani, akkor nem latom ertelmet egy 3rd party extra szolgaltatast futtatni
Remelhetoleg az OSID BIG-el kiegeszitve a csalad igenyeit ki fogja a Te megoldasod is elegiteni
Vegul, de nem utolso sorban: lancethepant ismet koszonom, koszonjuk azt a nem keves melot ami Te es a tobbiek a linksysinfo.org/-n beletettek.
Egy kerdes, nightly-khez tenyleg nincs changelog vagy csak en benazok es nem talalom se a githubon, se a dedikalt honlapon vagy a linksysinfo-n?
Kovetkezo a VPN teszt lesz, miutan visszakelhelem az Arr stackemet,jellyfin/seer-t. Van egy eves NameCheap fele VPN-em, vagy veszek 5€-ert egy havi MullVandot csak tesztelesre.
udv es koszi sracok minden segiseget
Bali
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 4
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Arcfelismerő topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest