- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buvana
aktív tag
válasz
szaboi6512 #265 üzenetére
Tegnap átálltam teljesen az MT6000-re. A derék ac56U fióklakó lesz innentől. Elpötyögtem a port fordvardok, meg dhcp kiosztások beállításával, túléltem.
Jelenlegi szívfájdalmam viszont az, hogy van 3 db YI kamerám, és egyszer csak úgy döntöttek, hogy többé nem csatlakoznak a 2.4 ghz wifijére. És ugye onnantól nem lehet őket elérni. Az egyetlen megoldás áram off/on nekik. Egy foscam kamera viszont akkor is lógott rajta, neki nem volt gond. Gáz.
Ezek a korábbi kaon ar1344 eszközzel 100% biztonsággal üzemeltek. Ai javaslatára csináltam nekik külön vendéghálózatot wpa2-vel. (kaon is wpa3 volt végig, szóval tudják)
Most tesztelgetem, eddig ok, remélem ilyen is marad.Továbbá a redmi note12 pro is ha hazajövök nem azonnal csatlakozik a flint2 wifijére, és nincsenek beállítási lehetőségek a wifire vonatkozóan, mint a freshtomatoban PL. Hiányzik az a menü. Beacon interval stb stb...
Amúgy ok minden, és lehet később ezeket javítja a fejlesztő. Szóval hajrá
Másnak nincs olyan eszköze, aminek nem barátja a flint2 wifije?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest