- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
-
-
-
törölt tag
válasz
Retekegér #23604 üzenetére
Ernie Ball vagy Daddario.
Előbbi frissen jobban szól, utóbbi talán tartósabb vmivel.Általam nem ajánlott: GHS, 3 készlet, mind3-nál 1 héten belül szakadt a 10-es, vicc.
Daddario-val ilyen gond nincs.Mind3 márkánál, az alap, nickel plated szériáról van szó.
Ajánlott lehet még a Fender, de soha nem próbáltam. Daddario gyártmány, csak olcsóbb.
-
kemotox
addikt
válasz
Retekegér #20716 üzenetére
Jajj.
Szerintem a régi kopott dolgok eszméletlenül hangulatosak, jól néznek ki, történelmük van. Badass, na.
DE DIREKT VINTÉDZSESÍTENI VALAMIT? Úristen baszki. Szánalmas. Hallottam olyat is, hogy "megveszem a Fendert oszt végighúzom a betonon, mert a vintédzs, az jó" És tényleg jó, csak ez nem vintage. Csak egy maszk, egy ál valami, egy mű izé. (Ennél már csak a "Fenderesített" noname Strato jobb, amire jó randánferdén rá van rakva egy Fender matrica..)Egyszer ha lesz pénzem veszek egy vadi új Gibsont. Csilivili lesz. Aztán velem együtt szépen fejlődne. Ő beérik, én meg megtanulok rendesen gitározni. Nem fogok vigyázni rá. Ahogyan magamra sem vigyázok. Egy idő után ütött-kopott lesz. Mint én is. De még zúzni fog, üvölteni, rákenrollozni. Ahogy én is. Egyé fogok válni a gityóval. Oly szentimentális, és oly gyönyörű ez a terv. Már csak pénz kéne lóvéra, és meg is valósíthatnám
-
kemotox
addikt
-
Eastman
addikt
válasz
Retekegér #20164 üzenetére
A húrláb avagy híd a fedlapra van ragasztva. Csekkold, hogy el akar-e válni tőle! Lehet hajszálnyi rés ott. Nézd meg alaposan! Ha kezd feljönni és a körmöd alá fér, akkor a gitár hamarosan hangszerésznél fog kikötni.
Klasszikus (nylonos) vagy western (fémhúros) gitár?
Pár gondolat a problémáról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged