-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Eastman
addikt
válasz
izomhod #15541 üzenetére
Itt van szegély gazdagon.
Milyen gyönyörű gitárok léteznek. Hihetetlen. Olyan boldog vagyok, hogy része lehetek ennek a kérdéskörnek. Olyan jó egy hangszerboltban egy szépen kidolgozott darabot, szinte iparművészeti tárgyat ölbe venni. Érezni ahogyan tisztán rezeg a fa. ...vagy mikor sikít a git. gain alatt. Boldoggá tesz.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Bencsizy
csendes tag
válasz
izomhod #15063 üzenetére
Hát az kemény lett ember, jól szét van esve.
Róla amúgy tudni kell, hogy évek óta rendszeresen kezelik a hátát, mert bunyóban rendesen megcsapták. Nemrég pedig (pár hete volt) abbahagyták a turnéjukat is, sokadszorra, mert megint visszatért a hátfájása, illetve rendszeresen visszatérő tüdőbetegsége van. Injekciókkal kezelik, amiktől felpuffad az arca, ha megnézed, nem kövér a teste a fejéhez képest, szóval tuti attól van megint. Amikor voltak itt 2011-ben a Volton, akkor is kicsit puffadtabb volt az arca, és rá pár napra abba is hagyták a turnét.
Szóval van ilyen. Persze biztos megy egy kis drog is, meg amúgy is nagy piás az ember.Állítólag Kurt Cobain is azért nyúlt a drogokhoz, mert hogy a gitár húzta a hátát, ami felgyorsította a gerincferdülését. Persze, volt rá pénze is, nagy sztároknál mindig rizikófaktor a drog.
-
-
-
izomhod
őstag
válasz
izomhod #15034 üzenetére
ez a tegnapi setlistjük
semmi extra, de ami ott van, az kihagyhatatlan, kicsit hakniznak a srácok -
sajtee
őstag
válasz
izomhod #15029 üzenetére
Ezt hallottam már
Egyébként az új album meglehetősen jó lett. Lehet, hogy többszöri meghallgatást igényel. Először nekem sem tetszett. Aztán jött 1-2 szám, amire azt mondtam, hogy bazmeg, Lukács, ez nem semmi.. ééés.. ja.. Párszor még meghallgattam, azóta az egyik kedvenc albumom lett. Más, de mindenképp jó irányba haladnak szerintem. (itt Sidire gondolok). -
toth_janika
őstag
válasz
izomhod #14934 üzenetére
Lehet én vagyok a béna, nincs kizárva, sőt... De én ettől az oldaltól agyérgörcsöt kaptam... Sztem egyáltalán nem való kezdőnek. Pl.:
'Az európai temperált hangrendszerben 12 hang van, ehhez zeneelméletileg és szólótechnikailag 7 alapskála tartozik"
De hogy mi az a "temperált hangrendszer", mi a 12 hang, arról egy szó sincs csak egy link, ami egy másik kb Révai nagylexikon méretű oldalra navigál...
Sztem ezt nem lehet épésszel végignézni -
GoTReX
őstag
válasz
izomhod #14901 üzenetére
Köszönöm,jól esik ezt hallani
Reméltem,hogy kezdőként nem bökök egy olyan típusra ,amiről le fognak beszélni,és helyette ajánlanak egy négyszer drágábbat
Alternatívaként még ez volt [link] ,ezért is kérdeztem az Akusztikus Vs Klasszikus dolgot. Ez egy kicsivel olcsóbb,de lehet nem érdemes pár ezer forinton fennakadni,lévén hogy időtálló dologról beszélünk.
-
Eastman
addikt
-
nesa
veterán
válasz
izomhod #14790 üzenetére
A palca helye bevan marva majd fentrol visszaragasztva , fendernek mindez alul van kimarva de ott akkor nincs fogolap, furni ezt sajnos nemigen lehet mert homoruan kell marni.
Ez nemcsak egy sima palca hanem dupla, igy kissebb feszitoerovel nagyobbat hajlit, ezzel sokat jatszottam probadarabokon mire elkeszult a vegleges verzio ez mar elvileg mind2 iranyba tudna hajlitani de azt a + alatetet nem raktam be amivel 2 iranyu lenne, nem ereztem szukseget igyis lenyegessen jobb mint a sima palca.
#14789) sanzik
Koszi
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged