-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
Az lesz, én megpróbáltam hozzáértővel megcsináltatni (Tankcsapdának is csinált gitárt a srác, szóval tényleg nem amatőr festő), és beszoptuk. Fényezett a legfelső lakkréteg is, és mivel nitrós festékkel dolgozott, az kiszívta körülötte a felső lakkréteget. Szóval kikeverte a tökéletes árnyalatot, de van egy kis világosabb folt a javítás körül a nitró miatt.
Mindegy, használom koptatóval, ha meg összegyűlik elég pénz rá megvalósítom a nagy tervemet és (Eastman ezt ne olvasd) pirosra festetem.Amúgy érdekes módon a jobbkezes Vintagek jobban meg vannak csinálva, nincs belenyomva ez a csavar a testbe (hárommal találkoztam eddig, egyikbe sem volt).
A jacked valószínű ki fog lazulni, azt még most húzd meg jól, mert különben leesik az anya meg az alátét, és elhagyod.
UI: ja, és kurvajó gitár ám, imádni fogod. Megtanultuk most haverral a Used to Love Her-t, a Don't Cry-t, a Sweet Child szólóját, meg Nightraint félig, ő szóló, én ritmus felállásban.
-
Szten Márs
nagyúr
Képfeltöltésre használd a prohardvert
Ha hozzászólást írsz, a szövegdoboz alatt megjelenik az opció, ahol tölthetsz fel képeket
És még egyszer grat, szerintem most páran azért kicsit irigyelünk
Ha másért nem, az érzésért, amikor újonnan, először kézbe foghatsz egy rég áhított hangszert
-
MeszarosB.
tag
Köszönöm a választ, akusztikuson gondolkodom így először akkor.
Az érdekelne, hogy hangszervásárláskor mire érdemes odafigyelni? Pl gondolom fontos a gitár testének állapota, hogy nem fog-e elrohadni, meg a húrok húzója (fogalmam sincs hogy hívják
).Esetleg más, amire figyelnem kellene?
Meg azt sem tudom ,hogy a klasszikus nylonhúros gitár, vagy az acélhúros lenne-e a jobb.
Ha lehetne, ajánlhatnátok egy-két olyan típust, amit ismertek, és jó. Ha lehet, ne nagyon lapos hangzásút.( Ez gondolom főleg a formától függ)
-
Itome
tag
Én ilyen téren pont csak a skálát, meg az elméletet tolom leginkább, az oktatóm ajánlásával.
személy szerint a többi meg nem is izgat, mivel nem is nagyon akarok ilyen szigorú beosztást, másrészt punkot játszunk, ami valljuk be nem igényel ekkora odafigyelést. Amit még szem előtt tartok, h amit csinálok az pontos legyen, mert hallottam már "tehetségeket" játszani, hogy így meg úgy gitározik, de olyan pontatlanul, hogy nekem is fájt. Összegezve, amit én szeretnék, azt tökéletesen tudom teljesíteni. -
Demonata
csendes tag
Igen, az Olaszban voltam, a pláza ellenére még mindíg ez a legkisebb de a legjobb hangszerbolt miskolcon (szerintem)
De az is meglehet, hogy el is vitte a gitárt ott pedíg csak éppen kipróbálta, de azért rá lehet kéreckedni, én is ott rendeltem a gitárt, nagyon korrekt a srác
-
Szten Márs
nagyúr
Na jó, de ez nem kinövés, hanem az, hogy megérett másra. Nagyon nem azonos a kettő. Amúgy ezt a nylonhúroson kell kezdeni dolgot amúgy is sülthülyeségnek tartom, az, hogy akusztikuson kell kezdeni, már egy finomabb megfogalmazás, ráadásul, ha valaki elektromoson akar majd játszani szvsz a fémhúros akusztikus amúgy is jobb választás. De még azt sem tartom egy szerencsés megfogalmazásnak, hogy akusztikuson kell kezdeni, de erről már írtam.
Mindenesetre ez, hogy kinőtte valaki a nylonhúros klasszikust, hát ettől a megfogalmazástól egyből besárgult a fogam
A Vintage még a nagykerben sincs azóta?
Mikorra várják? A nyáron még megkapod egyáltalán, vagy mi a helyzet?
Psychonaut:
Igen, ezt a videót is ismerem -
Demonata
csendes tag
Esetleg rájuk telefonálhatnál. Tudom milyen őrjítő még 1-2 nap is, nem hogy így...
Én is egy 25Ft-s kategóriájú stratoval rendelkezek, és hasonló okokból nem adtam el, meg azért csak az volt az első elektronyosomDe hidd el, ha egy hét múlva is jön meg, már érdemes volt várni. KITARTÁS!!
-
Itome
tag
Igen, Affinityből lett ez a szörnyeteg
fs-zsoci: A hangszedő 27ezer pénz kicsiny hazánkban. (csak pesten láttam, ott is egy helyen és ennyiért), de 21k-ért vettem egy sráctól, aki ezekkel foglalkozik. Azért az a kis megtakarítás is jó, mert abból kényelmesen futotta a hangszerészre.
Plusz ugye a koptató, amit amcsiból rendeltem, postával együtt volt 3900 Ft. -
jolti05
őstag
Külön eszköz = plusz pénz
Tartok tőle, hogy igazad lesz, és ha géphez kötöm majd, nem fog úgy szólni, mint egy gitárerősítővel. Minden bizonnyal valami kábel kell majd ahhoz, hogy csatlakoztassam a házimozi erősítőhöz. Hogy melyik bemenetére, és milyen kábelt, ennek hol tudok utánanézni?
Köszönöm a, mondjuk biztatástSzten Márs: Feles, értem ezalatt, hogy 3 nylon, 3 fémhúr. (~3 éves a gitár, egyszer sem volt húrcsere)
Van valami Tune programom, azzal szoktam mikrofon segítségével hangolni. Plusz-mínusz értékek között lengedezik egy mutató. Szerencsétlennek szörnyű hangja van.Atis707: Amint megépítettem a digitális órámat, lehet beleásom magam a pedálkészítésbe is
Itome: Meg szabad érdeklődni, mennyibe került a beújítás?
-
jolti05
őstag
Az effektezéshez kell valami külön szerkezet, vagy ha géphez kötöm, akkor valami programmal meg tudom oldani?
Nyilván számomra ezek még sok ideig nem lesznek nagy jelentőséggel, csak igyekszem enyhíteni mérgetetlen kíváncsiságom.
Elővettem a régi akusztikusomat, de...az életkedvem elveszi a hangja, lehet nem kellene eröltetnem. Meglepődtem, mert még emlékszem néhány ujjgyakorlatra, másra nem
Ezzel pedig véletlenül sem akarnám azt sugallni, hogy ennél több is ment.
Ami nekem nagyon nem megy, az a "kétfele figyelés". Már az is nehéz számomra, hogy a megfelelő húrokat pengessem, vagy hogy lefogjak egy akármilyen akkordot, a kettő együtt meg mission impossible.
-
jolti05
őstag
Akkor már csak azt nem értem a hangszedővel kapcsolatban, hogy miért vannak olyan kialakítások, ahol a nyak felőli kettő szedő single, a leghátsó pedig humbucker? Ha hátul pengetsz, tisztább a hangja?
Napokon belül kiderül, dolgozom-e nemsokára, ha igen, megnézem magamnak a Yamahát.
Psychonaut: Daweee helyre tette a tudatlanságom, van rajtuk tremolo.
Hogy mennyit ér, jobban tudjáttok, engem csak zavarni fog, néhány...évig
-
Psychonaut
veterán
Igen. Paráztam, mikor azt írtad, hogy csak egy van, és az sérült, nekem meg már elvileg szállítás alatt volt, de semmi gond nincs vele. Ezek szerint máshonnan jött.
Amúgy egyetlen egy kis bánatom van: le akartam szedni a koptatót, de az a csavar, ami az oldalsó fémlemezt a koptatóhoz szorítja egy anyával alulról (uhh, azért remélem érthető melyik rész
) belenyomódott a testbe egy kicsit. Nem nagyon, de azért látszik, ha leszedem a koptatót, Úgyhogy marad.
-
jolti05
őstag
Használtam 35 körül láttam Affinity-t, az egy picit kicsúszik a felső határból, még akkor is, ha érezhetően jobb, mint a Squier Bullet.
Tetszik ez a szó: kényszermegoldás; és szerintem illik is a szituációra. Ha veszek gitárt, idővel biztosan erősítőt is, de ez sok mindentől függ. Most nem állok úgy anyagilag, hogy nagyon tudjak költekezni.
Daweee: Küldök egy privátotSzten Márs: Biztos vagyok benne, hogy nem kétséges, hogy melyik jobb gitár, viszont 22e forintból sehogy sem fogok ~35öt csinálni
Nem is biztos, hogy érdemes lenne nekem egy komolyabb gitár, az ok pedig az -és ez kapcsolódik a legutóbbi hozzászólásodhoz-, hogy 2 éve vettem egy nagyon gyenge minőségű akusztikus gitárt, nagyjából 7e forint volt újonnan, de bevallom, nem tanultam meg még az alapokat sem. Nekem mindigis az elektromos gitár hangja tetszett, és a vékony nyak a rövid ujjaimhoz jobban passzol. Nem voltam elég motivált a fals hangok, és amiatt, mert nem is ilyet akartam, csak azt mondták, ezen tanuljak meg.
Ettől függetlenül, visszatérve ahhoz, hogy lehet nem is érdemes drágábbat vennem, számomra nem derült még ki, hogy tudok-e kellőképp eltökélt lenni, félek attól, hogy nem fogok elég időt szentelni rá, holott egyik életcélom, hogy megtanuljak gitározni
-
jolti05
őstag
Kicsit utánaolvastam a formáknak, nem tudtam, hogy meghatározott nevük van
Úgy látom, a telecaster, a les paul, és a stratocaster közül választhatok.
Utóbbi szimpatikus, úgyhogy legalább ez is eldőltAz Affinity rettentő drága, viszont a Squier Bullet még bele tud férni a kasszámba.
Megnéztem, milyen alkatrészekből tevődik össze egy gitárerősítő [[link]] és mivel úgy látom, semmi extra nincs benne, nem értem miért szólna szarul, ha házimozi erősítőhöz kötöm.
Egy Sound Blaster X-Fi Xtreme Audiom van, nem tudom ez mennyire számít hó hangkarinak gitározás szempontjából.
-
Szten Márs
nagyúr
Szerintem ezt nem nekem akartad válaszolni
De reméljük WRoli is olvassa.
Amúgy igen, tudom, hogy te nem szeretted túlzottan a strato formát, de azért csak el lehet pötyögni vele: [link]Viccet félretéve azért csak-csak az egyik leghíresebb gitárforma, és nem az olcsósága miatt, hiszen az igazi Fender Strato valahonnan 150 ezertől indul, de az igazán komolyabb darabok dupla ennyibe, vagy még többe fájnak és igen komoly zenészek igen komoly dolgokat nyomnak rajtuk. Mondjuk, ha valakinek a single coil hangja kell, akkor gyakorlatilag nincs más választása, mint hogy stratót, vagy telét vegyen. És be kell valljam, azért igencsak keményen jó hangja tud lenni annak a single coilnak, ha nem 5 ezer forintos gagyi pickupról van szó.
-
-
bucsupeti
senior tag
Én úgy tudom hogy az Iced Tea színű végülis egy csikos TSB.
És szerintem az Icon sorozatban vannak gyárilag fém kulcsok.Egyébként én is most beszélem rá magamat hogy kéne egy jó LP gityó. Olvasgatva a netet én is a Vintage mellett vagyok. Mindenhol elismerően nyilatkoznak róla, csak állítólag baromi nehéz.
Ja és a dolphinmusic.co.uk-n ha rendeled akkor nem 80K hanem 230 euró, ami durván 65K magyarpíz és ebben a szállítás is benne van.
Persze gitárt venni netes rendeléssel az is fura. Szeretem kézbe venni és megérezni azt hogy igen, ezen szeretnék játszani.... Úgy az igazi. -
Szten Márs
nagyúr
Igen, ezen a hírneves dolgon én is röhögtem egyet
Amúgy igencsak kíváncsi lennék egy ilyen gitárra élőben. Majd ha esetleg nyáron arrafelé járok a Balatonnál, lehet beugrok hozzájuk, ugye ott lehet élőben kipróbálni őket. Sok jó véleményt hallani róluk, de ezek szinte kivétel nélkül maximálisan laikusoktól származnak, akiknek ez az első találkozásuk gitárral, szóval erősen megkérdőjelezhetőek. Ami azt illeti nem kicsit vagyok szkeptikus, a 12 ezer forintos "mahagóni oldal és hátlapos" akusztikus, meg a 17 ezer forintos Stratocaster nem lendít azon, hogy bízzam a cégben.Ja igen, azóta találtam egy újabb gyöngyszemet. Epic fail fordítás: Indián vörös cédrus Ez egy veszélyes fafajta lehet, mert lenyilaz mindenkit, aki játszani akar rajta
(Ugye angolul indian red cedar, tehát indiai vörös cédrus, de az indiait kapásból lefordították indiánra) -
Womb
senior tag
személyes kipróbálás.
balkezesben nem sok a választék, ezért sokat nem kellett meghallgatnom.
a v100-as még tavaly próbálgattam, meglepően hozta azt a torkos les paul szandot.
az akkor még 100e körül tetszelgő epi standard is szépen szólt, de nem éreztem benne azt a dögöt, mint a v100-asban.szerintem a különbség már simán,erősítés nélkül, akusztikusan is érezhető.
amúgy nincs les paul gitárom, mert nem nekem találták se a formát, sem a komfortját.
de mindig próbálgatok ezt- azt, mivel kevés balos cucc van itthon, ezért meglesem azokat ami fellelhető. -
Szten Márs
nagyúr
Én mondjuk 125-ért látom az Epi Standard Les Pault, nem 135-ért, de hát ez sem épp olcsó. Amúgy az érzelmi értékről beszéltem inkább, mint a valósról, ha esetleg ilyenről esetedben van mit beszélni.
-
Szten Márs
nagyúr
Mondjuk az Epiphone-ra jobban rá lehet mondani szerintem, hogy Les Paul, tekintve, hogy az tényleg egy Gibson gyártmány álnéven - tehát low end kategória valahol, de legalább Les Paul, nem kópia, a kópiának olyan értelmében, hogy tökmás cég próbálja másolgatni a gitárt valahogy. Szóval ha nem csak hangzás, meg forma a lényeg, de érzelem is köt a Les Paulhoz, akkor ez egy érdekes szempont lehet - szerintem persze, de én tuti így lennék vele.
-
Szten Márs
nagyúr
Egészen kicsit más szögben van fotózva a két gitár. Amúgy nem csak, hogy nagyobb a durung, de más formájú is itt a képen, de könnyen lehet, hogy amikor teljesen fehérré tették a hátteret, akkor történt mindez. Bár, ha megnézed a vállpánt akasztója is máshol van a két modellen a képek alapján, szóval fene tudja.
Az M600-al végleg szakítottál?
-
Szten Márs
nagyúr
Nem nagyon érdekelt a Vintage, bevallom, csak direkt megnéztem, hogy műanyagok-e a hangolókulcsai, és azok voltak, brutális biliműanyag kinézettel, ami azt illeti. De nem vettem kézbe, meg nem nagyon tanulmányoztam. Amúgy talán sunburst volt, de a nagyesküt nem tenném le.
Csak egy Cort Z44-et néztem, úgy, hogy meg is fogtam, meg játszottam is rajta, mert nagyon érdekelt, hogy milyen élőben, és meg kell mondjam, brutálisan tetszett, de messze vagyok még pénzügyileg attól, hogy vegyek bármit is. (Amúgy eredetileg pengetőért mentem, mert sikerült elhagyni az előzőtDe most beszereztem pár tartalékot...)
-
Atis707
tag
-
Psychonaut
veterán
Vintage:
Vintage SG-nek más hangolókulcsai vannak, mint a V100-nak. (V100-é normális fém)
Epi vs. Vintage - te döntésed, bár én speciel lesz*rom, mennyire jó nevű a gitárom, inkább szóljon jól (ez mondjuk próba nélkül nem fog kiderülni). Nem tudom, hogy szól az Epi, de ha jobban, mint a Vintage, akkor egyértelműen azt vedd.Epi/Les Paul forma:
20 feletti bundokat a felsőbb húrokon
Felsőbb húrok=alsóbb húrok? (mélyebbek?)Ja, amúgy: V100-ban tudtommal semmin nem spóroltak, V99 viszont erősen tűzifa kategóriás.
SZERK: ja, és megvan a Front of Stage jegyem a június 8-i prágai Slash koncertre.
-
cucka
addikt
azt mondta hogy a 100-as (típusú) nál kezdődik a használható kategória, de jót nem kapok 150-170K alatt, meg hogy csak a nevet fizetem meg.
Ha Les Paul hangot szeretnél, akkor inkább valamilyen ragasztott nyakú gitárt nézz. (A 100-as csavarozott). Amúgy meg ki az, aki 150-170 ezret kiad egy kínai hangszerre? 200 körül mennek használtan az egyszerűbb made in USA gibsonok.Még azt is említette, hogy míg az M600-ba 20K/db-os EMG-ket raknak, addig az epikbe ilyen 6-7K-s akármiket
Az egyikbe olcsósított EMG-ket raknak, a másikba olcsósított Gibson hangszedőket, szóval nem hinném, hogy komoly minőségi különbségek lennének, de nyilván máshogy szólnak.Ezzel szemben a tanárom meg mindenképp Epit akart eladni nekem, szóval ebben a helyzetben hozz jó döntést
Mindenki olyat szeretne eladni, amit épp árul. Ha a tanárod Cort viszonteladó lenne, akkor rögtön azt ajánlaná
(Meg érted, a Cort gyárt 30-40 ezres gitárokat is, azt simán el tudom képzelni, hogy azokkal sok a gond. Egyébként meg ha a test, a faanyag és a nyak jó, akkor nincs gond, minden mást lehet cserélni)Aztán több mint valószínű, hogy Vintage lesz, szvsz hangzásban sokkal jobb mint a Cort, (youtube vidikre alapozva ) aztán meglátjuk mennyire illik a kezeim közé
Mindenképp próbáld ki előtte, szerintem a Les Paul egy elég kényelmetlen gitár, meg nem mindegy, hogy mit akarsz rajta játszani. (Pl. a felső bundokat nehéz elérni rajta, szóval metál szólókra kb. alkalmatlan)
-
Szten Márs
nagyúr
"míg az M600-ba 20K/db-os EMG-ket raknak, addig az epikbe ilyen 6-7K-s akármiket (mondjuk ez szerintem erősen a kereskedői kamuszöveg szekció volt)"
Mondjuk ez pont nem kamuszöveg volt, bár a 20K/db kicsit túlzás, de még így is van némi különbség, meg lehet nézni az Epiphone honlapján is, a katalógusukban: Itt a 18-19. oldalon
Cort EVL Z4: EMG HZ H4-es hangszedők: [link] Nézd meg a katalógusban ennek a hangszedőnek az értékeit, meg leírását, értékelését.
Epiphone Les Paul Studio: Alnico Classic Humbucker hangszedők (ezek nagyon népszerűk az Epinél): [link] - ezek után ennek a hangszedőnek a specifikációját is érdemes megtekinteni ugyanott az Epi katalógusban.
De a kissé drágább Epiphone-okban is ez van: [link], sőt egy jelentősen drágábban is, amit megnéztem csak úgy szúrópróba-szerűen szintén: [link] - ez utóbbi árkategóriában a Cortokban már Seymur Duncan-ek szoktak lenni: [link]Szóval hangszedőkben egyértelmű az állás, bár pont az M600-éhoz számszerű adat nincs, de a tendencia látszik.
Ez az EVL Z4 egyébként qrva jól szól, szintén youtube vidik alapján ([link] és [link] ), kár, hogy ez a pentagramm berakásos, nyaknál koporsós izé nagyon nem az én stílusom. Na meg csavarozott nyak Les Paulhoz?
Kemény tokról majd valaki más nyilatkozik, én annyit tudok, hogy szerintem rondák
-
-
nap
addikt
Szerintem ne ajánlgasd balkezeseknek a jobbkezes gitározást.
Nem annyival drágább, és nem nehezebb annyival beszerezni egy balkezes gitárt, hogy megérje egy életen át szopni miatta. Cimborám balkezes, jobbkezes gitáron játszik, nem is rosszul, de sokat szop a gyors témákkal, és látja, hogy hova juthatott volna, ha a rendes kezeivel kezd el játszani. Mondta is, hogy a gyereket inkább zongorázni tanítsam, mint gitározni. (szintén balkezes)Szerintem egyre több lesz a balkezes, mert korábban bevett gyakorlat volt, hogy átszoktatták jobbkezesre a balkezes gyerekeket, mostanában szerencsére ezt nem erőltetik már annyira.
-
Psychonaut
veterán
Én a Vintagere szavazok, az nagyon jó mind minőségben, mind hangzásban (mondjuk eléggé bluesos/hard rockos, tehát nem egy "metálgitár", de ezt gondolom tudtad). Gitáros haver ódákat zeng róla, hallgatni pedig kellemes, szóval szerintem azzal nem nyúlsz mellé (persze egy személyes próba azért javallott).
-
nap
addikt
Nem rossz.
Mióta megvan, szinte csak ezen játszok. Benne van a jó kis strato hangzás. De ettől a gitártól még nem lettem David Gilmour.
Tetszik a hangja. Single módban kicsit zajosak a pickupok, bár duálban eltűnik a zaj, én jobban szeretem a single hangzásait.
Ölbe véve kényelmes mindenhol, de állva azért reszelgetnék rajta itt-ott. Régi fajta tremolo rendszer van rajta, nem Floyd Rose. Van hozzá tremolokar is. Azt ki se bontottam a csomagolásból.
Mielőtt megvettem több squier gitárt is kipróbáltam, mind más környezetben, más erősítővel. Mind máshogy szólt. Azt gondolom, ez se rosszabb egy bulletnél. Azért mertem megvenni, mert a harmony-centralon több topikban is dicsérték a kinai gitárokat .
Most boldog és elégedett vagyok vele. Majd tíz év múlva kérdezzétek meg, hogy eltekeredett-e a nyaka, vagy lett-e valami más baja. -
bodom87
tag
Idézet a hangmester fórumból:
"Konkrétan az Uniwell gitárokról én még életemben nem hallottam, - szerintem sokan vagyunk így ezzel - de hosszú élettapasztalattal a hátam mögött azt hiszem bátran állíthatom. 25 ezerért új floydos gitár NEM LEHET JÓ!!!!
Ez persze csak általánosság, de nagyjából olyan alapigazság mint az alábbiak:
-pilótajátékba belépni MINDIG bukta
-Teleshopos cucc MINDIG szar
-Túl olcsó használt kocsiról MINDIG kiderül, hogy lopott, törött stb...Szóval vagy vegyél ennyiért használt de nem floydos gitárt (pl SX, tök jókat hallani róla) vagy gyűjtsél még és legalább 60-70e legyen a zsebedben egy használt(!!) floydos gitárra.
Szerintem egyetlen ember fogja neked azt mondani, hogy az a gitár 25-ért tuti jó vétel. Aki el akarja adni neked." -
M@trixfan
addikt
Szerintem nyugodtan találj ki magadnak egyet! A legfontosabb, hogy először lassan és mindig metronómra vagy dobgépre gyakoroljál. Hüvelykujj hátul a nyak közepén legyen és akkor jó ha nagyon laza a kéz. Úgy csinálnám, hogy széles tatásban felülről mennék lefelé a nyakon. Így fokozatosan kell nyújtani.
-
X2N
őstag
Üdv!
Velem konkrétan még nem történt ilyen, de láttam hasonlót. Ismerősömnek most javítottam meg a Behringer V-AMP-ját, kontaktos volt a bemeneti jack és nem érintkezett. Kapd szét teljesen az erősítőt amennyire tudod, és nézd meg hogy milyen fajta csatlakozó, boltban tudsz venni ugyanolyat olcsón.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- További aktív témák...
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest