Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arpika22
csendes tag
Most lehet hogy hülyeségett fogok neked mondani de
udtmal a klasszikus és a western gitárközt a különbség csak annyi hogy a westernen(amit tudtomal akusztikusnak hívnak szóval fémhúros) fémhúrosak a, a klasszikus gitárok meg nylon. lehet hogy nagy hülyeséget mondtam most no mind1 meg valószínűleg 1westerngitárnak nagyobb a teste míg a klasszikus gitáré kisebb.
Mellesleg nekem ha rossz kedvem van meg ilyesmik általában csak a gitár(jaim)om tud felvidítani.ők a mindenem, elég jó buli tudd lenni 1 kis sörözgetős szalonasűtős gitározáskor
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Xcover 7 128/6
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
udtmal a klasszikus és a western gitárközt a különbség csak annyi hogy a westernen(amit tudtomal akusztikusnak hívnak szóval fémhúros) fémhúrosak a, a klasszikus gitárok meg nylon. lehet hogy nagy hülyeséget mondtam most no mind1 meg valószínűleg 1westerngitárnak nagyobb a teste míg a klasszikus gitáré kisebb.