Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz
üzenetére
Most direkt megnéztem mikori az akusztikus produkciója, max, 12-13 éves lehetett akkoriban, komolyan ebbe kötsz bele?
nem is tudom én miben voltam kiforrott 12 évesen, legózásban kb. A legujabb videojanal is egy 17 éves gyerekről van szó, akinek a technikajaba nem nagyon lehet belekotni, úgy jatsza el a for the love of godot is, hogy látszólag különösebben nehézséget sem okoz neki, de ettől még nem biztos hogy ebben a korban már egy rendes Jazz zenészhez kell hasonlítani, bár a 400bpm lehet megy neki.Néha komolyan kíváncsi lennék a topikbol nehanyak játékára, hadd tanuljunk már mi is

Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem is tudom én miben voltam kiforrott 12 évesen, legózásban kb. A legujabb videojanal is egy 17 éves gyerekről van szó, akinek a technikajaba nem nagyon lehet belekotni, úgy jatsza el a for the love of godot is, hogy látszólag különösebben nehézséget sem okoz neki, de ettől még nem biztos hogy ebben a korban már egy rendes Jazz zenészhez kell hasonlítani, bár a 400bpm lehet megy neki.