- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
És megvaaaan!!!!!!
Kaptam egy infót, hogy bezavarhat egy rádiós hálózat is. Nekem van ilyenem Bluetooth formájában. Azt is mondták win újratelepítés segíthet. Nosza kölcsönvinyó beszerez (mert mi van ha mégsem), majd próba. És megy! Az a kurva Bluetooth dongle-m (és hálózatom) bezavart. És mivel ha egyszer ez fent volt, nem lehet teljesen leírtani, ezért kell az újratelepítés. -
Viktor77
titán
Na?
-
Viktor77
titán
Egy hátha up...
-
Viktor77
titán
up
-
Viktor77
titán
up
-
Viktor77
titán
up
-
Viktor77
titán
up
-
Viktor77
titán
Sorry, de ez most fontos.
-
Viktor77
titán
Na szóval, adott ez a progi (GiT), ami neten szimulál helyi hálózatot. NFSU2-zni szeretnék vele, több haveromnak is megy, de nekem nem. nem ismeri fel a hálókártyáimat, de ezekkel nincs is gond, olyannal is próbáltam amivel máshol ment a progi. SP2-m van, ez sem lehet gond, más haveromnál is így megy.
Légyszi segítsetek, nagyon szívesen játszanék a haverokkal!
A progi oldala: Bővebben: link
És a progi fórumán írt dolgokat kipróbáltam, de nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crypto Trade
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Escape from Tarkov
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest