- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
hozzászólást nem tudsz törölni... ez van
honalpal kapcsolatban: annyira nekem sem teccik, mert nem szeretem, ha tele van képpel... de mivel ezt kérték, ilyen szinekkel, (a minőséget nem nem adtam aláb) -> ilyen lett...
angol szótár -> szakadás (aszem split a legmegfelelőbb)
de én nem ilyen stílusút találtam... de azért keresgélj hátha... (ha nincs, akkor a fantáziád szabhat csak határtlégy kreatív és próbálkozz...
-
ReJim
őstag
meggyőző egy egyéniség vagyok
a különbséget (vagyis azt az apró eltérést: mosott széleket) én is csak linkelés után vettem észre... (: nem emlékeztem, hogy mit hogyan mentettem..
ez itt a reklám helye:
Bővebben: link az oldalon lévő grafika is gimp-el készült... (bár azt vettem észre, hogy ie-vel pár kép nem lett jónem átlátszó... attól eltekintve dícsérik.. (:
-
ReJim
őstag
én is jáccottam:
kép sarkára egy fehér vanalat (végé tömzsibb lett) -> szűrők, torzítás, hullámzás (kicsit álogatva) -> kávéfolt -> régi fénykép -> kávéfolt -> dekor, szélek elmosása -> Bővebben: link
(másik: Bővebben: link)
mod:
ronda lett a szakadás, de nem szenvedtem érte, csak szemléltető jellegű akart lenni...
tiéd viszont élesebb, gondolom nagyobb képpen dolgozol...
[Szerkesztve] -
ReJim
őstag
elöbb kimaradt, hogy rakhatsz bele elötte kávéfoltot, így még hatásossab
a vágás alatt azt érted, hogy mintha szétvagdosták volan képet, vagy ilyen hajtástól elfehéredett gondolsz?
én úgy csinálnám, hogy az eredeti képen húzék valami vonalat, [sötétítés/fakytás] vagy [maszatolás] eszközzel...
erre egyenlőre nincs benne script... (attól függetlenül lehet találhatsz jó scriptet googlival...)
(no itt van egy trükk még, szín modosítással, réggebbinek tűnik: Bővebben: link)
[Szerkesztve] -
ReJim
őstag
script-fu->dekor->régi fénykép (:
Bővebben: link --> Bővebben: link
ilyen van benne alapból, ha valami vágást is akarsz bele, akkor meg azt ügyesen bele kell dolgozni... -
ReJim
őstag
hogy érted, hogy elmented? ha képbe, fájlba mented (jpg, png, gif...) akkor sehogy nemtudod módosítani.. (csak ha elmentetted xcf-be, gimp saját fájljába)
ha meg csak ott a gimpben jöttél ki a szöveg részből akkor:
valószínű külön rétegnek rakta a szöveget, szóval azon a rétegen jobbegér és: szövegeszköz (legfelül)... máris ott az ablak és szerkesztheted.. -
ReJim
őstag
én sem tudtam, hogy tudok ilyet, csinálni, és még máig sem tudom, hogy mit akar ábrázolni
inkább olyan absztraktos, nonfiguratívos, képátszerkesztett... (a közepe egy furcsak fényképemről való, de az is szét van szerkesztve... meg jópár szűrőt, meg scriptet is használtam benne...)
-
ReJim
őstag
nem kell sok gimp-ezés, hogy elkészíts egy ilyen képet: Bővebben: link
(rossz volt a link)
[Szerkesztve] -
ReJim
őstag
ecsetet? átakarsz váltani másik eszközre? Bővebben: link vagy nem erre érted?
ha a pajzs egy külön rétegen van, akkor egyszerűen fogod a [mozgatás]-t (négy irányú nyíl) és kiválasztod azt a réteget amelyiket mozgatni akarod (kijelöli kéken) és odébb húzod...
de azon a rétegen legyél, amelyiket módosítani akarod, mertkülönben elhúzza az alját (háttér, vagy alap kép)...
ha meg a méretet akarod babrálni, akkor ott az [átméretezés], klikk, az ablakon ahogy növeled az értéket, úgy látod előnézetként a képeden is... Bővebben: linkmost azért kuszábra sikeredett...
szólj, ha valamit nem találsz, lehet nálad más verzió van fent.... (nálam 2.2.3 linuxon... de win és linuxos verzió között nincs különbség..) nagyrész mindeggyi ugyan olyan verzió... -
ReJim
őstag
persze, hogy meglehet csinálni...
(de ezt akár egy paint-be is meglehet csinálni...)
szóval az eljárás gimp-ben:
- megnyitod a két fájlt Bővebben: link
- a zászlót másolod Bővebben: link
- csinálsz egy új réteget Bővebben: link
- beilleszted a zászlót, a képre (az új réteg van feljebb) Bővebben: link
- és klikkelsz egyet félre a képen (horgony) Bővebben: link
- ha jól csináltad, akkor azon a rétegen csak a zászlód van: Bővebben: link
szerintem nem nehéz (: szólj ha kell még segíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest