Új hozzászólás Aktív témák
-
slashpm
csendes tag
helló
igen, épp tegnap akartam írni. újraraktam a vlct is, de nálam sincs változás... kb 21-22 percenként kimarad a hang 2-3 tizedrenem tudom, hogy mi okozhatja. nekem a képpel is volt hasonló gondom, de az meg csak hdmi kábellel jött elő, a hang+kép kimaradása nem volt szinkronban (a hang nem hdmi kábelen ment, hanem ugyanúgy mint most). Viszont ez utóbbi problémát megoldottam, a hdmi kábelt visszacseréltem dvi-re, így a kép most teljesen jó. A hanghoz viszont már nincs több ötletem. most sb x-fi xtreme hangkártya van a gépben, nem az integráltat használom és ugyanúgy kimarad a hang, csak ritkábban, mint az integrálttal..
-
slashpm
csendes tag
A hétvégén utánaolvasgattam és 1 olyan tanácsot találtam, mait még nem próbáltam eddig. Azt írták, hogy ha i3,i5,i7 procid van, akkor ez a kép és hang kimaradás/akadás akkor fordul elő, mikor a proci valamilyen C state között vált és ezért biosban azt ajánlották, hogy a C3/C6 states vagy C-states vagy hasonló opciót disabled-re kell állítani. Ezt próbáltad esetleg? Sajna én csak jövő héten tudom kipróbálni, mert még nem vagyok otthon.
-
HSM
félisten
Érdekes, nálad miért így van, és miért nincs ott az opció, hogy "Asztal megjelenítése csak itt"...
AMD driverben nem csináltál véletlen egy kijelzőcsoportot vagy hasonlót? Mikor játszottam a beállításokkal, nekem kb. szó nélkül egyszercsak csoportosította a "két" monitorom eggyé... Ez elég vicces, mikor a két monitor ugyanaz. -
HSM
félisten
Ez be volt állítva a megfelelő megjelenítőre? [link]
Bár ha jól csináltad, a kikapcsolás után elvileg innen el kell tűnjön a többi megjelenítő. Ha mégis itt több megjelenítőt ír,akkor meg kéne próbálni nem csak letiltani, hanem kihúzni a HDMI-t.
Ha az se segít, akkor meg marad a várakozás, hátha megcsinálják rendesen a zerocore power drivertámogatását, mert ez azért nem egy extrém szitu, hogy ennyit kelljen szívni vele.Tippeket szívesen, majd ha egyszer én is fejlesztek VGA-t, mindenképpen ilyen kikapcsolni tudót szeretnék, hogy tudjam lightos felhasználás mellett IGP-vel használni, és addig meg kikapcsolt ventivel csöndben várhatná, míg újra szükség nem lesz rá. Meg elvileg másokat is foglalkoztatott a téma itt a fórumban.
-
HSM
félisten
Elvileg a 7850-es ki tudja olyankor kapcsolni, de annak a megfelelő VGA topicjában talán többet tudnak segíteni. Az én 5850-em még nem tud ilyet.
Ellenben hibátlanul megy nálam az IGP+Radeon, a váltás is simán megy OS-en belül...
DP-n bőségesen átmegy a fullHD.
Csak ugye az OS-en belüli váltáshoz két bemenetű monitor kell, ha nem akarsz a virtus sajátosságokkal (virtualizált hardver) szívni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest