- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Alapvetően mindegy, mi állítasz a BIOS-ban, ha ismeri a Speedfan a vezérlőIC-t, tudod állítani, legfeljebb be kell mászni az advanced beállításokba. A legtöbb alaplapon sajnos legfeljebb 2 ventit tudsz normálisan vezérelni. Vagy nem kötik be a többit az IC-re, vagy rosszul. A reserve azt jelenti, hogy nincs bekötve, ill. fenntartva kesőbbi funkcióra. Esetleg az alaplap tuning programjával érdemes még próbálkozni.
-
GabeszTdi
csendes tag
itt van a biosról pár kép
[link]
vicc az egészben az hogy akkor stabil amikor felrakom azt az easyTunest és azt az első fokozatot beállítom, be lépek a biosba és látom hogy ott be állítgatott magának dolgokat legalább így stabil is a gép viszont nem merem hagyni nehogy kárt okozzak veleegyenként rá kattintva a képekre nagyobb méretben is meg lehet nézni
-
GabeszTdi
csendes tag
két különböző márkáju ram, meg azért volt egy kicsivel több mert pont kipróbáltam az easytune6 -ot, de nem tudom mit hova állít úgyhogy le is kaptam gyorsan, de elvileg a biosban csak a bootolást állítottam be, amúgy minden automatán be áll magától vagy kell azon igazítani?
amúgy már párszor megölte a kék halál a gépet de szerintem tuti a ramoktól van, csináltam ram tesztet egyenként és utána együtt is és nincs gond
de pl észre vettem azt hogy ha ezt az easyTunes6 ot be kapcsolom de még nem is jelölök rajta semmit akkor nincs kék halál, ebből következtetek hogy valami bios beállítás nem klappól -
GabeszTdi
csendes tag
köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, 2×8 gigát választok az biztos
zsoika ehhez a voltos feszültséghez még vissza térünk, de nagyon köszi erre a magasság dologra meg jó hogy felhívtad a figyelmem mert a proceszor hűtöm eléggé a ramok fölé megy ráadásul elég alacsony is na ezt jól meg szívtam,
erre a támogatási listához azért akartam rátérni mert na lássuk be ha nem vagyunk gazdagok ez a 30-40-50 ezer forint elég sok főleg ha meg veszem és valami nem fér össze, gondoltam előbb körül nézek kérdezősködök
akkor goo milyen ramot vegyek -
dergander
addikt
Elárulom ezt a kinyírja a memóriavezérlő dologot ezt már sokszor kibeszélték,nekem a RAM XMP profilja 2400MHz és 1.65voltos,de alapból a memó vezérlőt 1-05re teszi ergo ahoz nem nyúl mégis stabil...igen van olyan RAM ami 1.65v mellett 1.20ra teszi a VTT-t és az már nagy érvágás.
-
patomi
őstag
Nem kell. itt viszont azt írja, hogy kell.
Illetve lehet,h. félre értelmeztem, mert a kezdete a vásárlás és "élete végéig"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest