- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
kammler #1074 üzenetére
Jó tudni.
Azért írj majd, mire jutottál a supporttal, mert nekem is jól jönne a billentyűzetes bekapcsolás USB-ről, könnyen lehet másoknak is.Volt már párszor, hogy csak ezért készenlétbe raktam kikapcsolás helyett este, mert tudtam, reggel nem lesz kedvem az asztal alatt a powergombra vadászni....
-
HSM
félisten
válasz
kammler #1072 üzenetére
Nekem is feltűnt a dolog, látod, de ez már kb. zsinórban az 5. lapom (mindenféle csipszetes és márka volt) ami nem tud kikapcsolásból felkelni USB-s billentyűzetről, úgyhogy már rég nem foglalkozom a dologgal.
Nekem az rémlik, valamiért nem is lehet ezt megoldani, de nem vagyok biztos benne, keress rá gugli, vagy giga support stb. -
HSM
félisten
válasz
kammler #1069 üzenetére
Írj a supportnak.
Nekem mikor gondom volt még régen egy X58 lappal, nagyon korrektek voltak, egy napon belül reagáltak, tesztelgettek, még egy béta-bios-t is kaptam a gondomra.
SZerintem ők fognak tudni segíteni.
Érdekes amúgy, nekem is készenlétből felébred USB-ről, kikapcsolásból nem. Bár valahol úgy rémlik, mintha azt olvastam volna, hogy ez alapból csak PS2-ről működő dolog, szval passz. Egy kérdést mindenképp megér, ha a User Manual nem ír róla.(#1070) polgi803: Nekem olyan lapom van, igaz 1.0, ami ránézésre csak a 4-tű CPU tápban különbözik, nálam jól müxik.
Fél óra alatt felhúztam a 3570k-t benne 4,5Ghz-re, fél órát teszteltem, jó volt, azóta alapon megy, mert elég nekem. Stabil, jól működő lap, nekem bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Hobby elektronika
- Canon EOS DSLR topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest