- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
-
fatal`
titán
Köszi. Még egy nagyon hülye kérdés, bár lehet ez inkább a CPUhoz tartozna:
Volt a régi procimon egy Hyper TX3, viszont semmi tartozéka nincs már meg, csak a 775-re felrakott gyári állapot. Ez felmegy az 1156-ra, vagy külön lefogató kerete van? Nem tudom mekkora a mérete és nincs nálam most a hűtő.
-
Világos. Logikus, amit mondasz.
Viszont akkor mi két különböző rajzot nézünk, nekem nincsenek ott megjelenítve sávok (UD3H 8. oldal...).Még egy kérdés, abban a négyszeres (fizikailag 16X-os) csatlakozóban mechanikailag mennyire jó az egyszeres csati? Mennyire "lötyögős"?
Persze becsavarozom a házba, de egy rendes méretű kártya hátrafelé még szép hosszú. És akkor pont ott nincs rögzítve sehogy. -
-
Bünti? Nem elég a PCIE sávszélesség, duplikációk vannak?
Node mindegy ez nekem, mert nem használok semmi PCIE hardvert, csak a vga. Eddig. De most nézegetek egy hangkártyát, amit PCIE1X igényel.
Csak nem tetszene az egyszeres foglalatban, mert az túl közel van a vga-hoz, leárnyékolná a hűtést. Jobb lenne lent, távol a vga-tól...De akkor mennie kell, ha Te mondod! Köszi!
-
Core2duo6600
veterán
Ezért nem értem én sem.
De mondom, lehet, hogy a kvm switch bekavar.
Hogy az egér nem megy, azon nem lepödöm meg, mert Az Acronis Truimage /Boot-os/ alatt sem megy az egér, csak a billentyüzet.Az emuláció be-kikapcsolása nem volt hatással.
Ami viszont érdekes, hogy a bios alapra állítása után ment ugyan, de igen lassan jelent meg a leütött karakter.Na viszont nem tudom, hogy KWM Switch -ből kijövő jel, az usb2.0 -ás -e , mert lehet, hogy csak 1. akárhányas
És ez már bekavarhat.Most úgy is újra kell tennem, az ssd berakása után, megnézem, hogy az egeret a kvm nélkül dugom a gépbe, ekkor lehet, hogy jó lesz.
-
hülyegyerek
addikt
A feszemelést egy bizonyos fokig csak a hőmérséklet korlátozza (ugyebár itt van különbség a hűtés milyenségében), ami legyen mondjuk 1,49, afölött jön be a hardveres korlát. Addig viszont gyakorlatilag mindegy, hogy milyen hűtéssel jutsz el, csak ne melegedjen túl. Pl. ha nekem 1,45V-al 80 fok alatt marad a maghőmérséklet, akkor nemigen tudok kárt tenni benne.
Mondjuk ez a 80 fok is csak egy lélektani határ, mivel jóval többet bír a hardver. -
Core2duo6600
veterán
Igen, megtaláltam, miután a VIA val próbálkoztam, és nem ment, biosban sem, ekkor elővettem a könyvet.
Rátettem az intelesre, ekkor bios alatt már volt egerem, meg bill-em, de a win 7 ini kor, nem mindig.
Jó túlvagyunk rajta, mert megoldottam,De a IGP és vga története bosszant, még akkor is, ha kombóban többet fogyaszt mint kizárólag a radeonnal, ez sem tragédia, csak zavaró.
És nem is értem, mert ha elindul, akkor utána semmi gond, megy normálisan !
Azt megfigyeltem, hogy az intel usb3 driver felrakása után adott fekete képet, viszont ekkor mindig, nem fagyott le, csak sőtét volt a monitor, a led is égett rajta, tehát jelet kapott.Már csak arra tudok gondolni, hogy esetleg a RAM ok nem tetszenek neki ?
Vagy akkor egyaltalán nem menne a gép, a modulok rajta vannak a QVL listáján a lapnak is és a CPU nak is, mert ugye abban van a vezérlő.(#257) cowboy_bebop
Csak a vga, van benne kártyaként ?
Na akkor most lesz értelme a duál biosnak, a gép kikacsold állapotában lokd át a kis kapcsolót a másik állásba, és nézd meg akkor, hogy mi a helyzet.
A gyári beállítása a rendszernek olyan, ha van benne vga kari, akkor arra ad gépet, és a IGP-ést le is tiltja. (Auto állás) -
Core2duo6600
veterán
Persze, de ha egy új lapot elösször kapcsolsz, akkor nyilván defaulton van a bios, és elkezdesz telepíteni, akkor illene a win 7 vagy akármilyen rendszer telepítése esetén, hogy menjen az alapszintű beviteli eszközök kezelése, most találtam meg, a leírásban, hogy az usb 2-3 móka a legutolsó állapotban fog menni a következő boot nál, ez is rendben van, de a legelső bootnál, amikor elösször kapcsolod be a vasat ???
Azt is elfogadom, ha első indításnál kiírja a monira, hogy mit kell csinálnom az usb írányító esetén.
Ezek nem nagy dolgok, de azt gondolom, hogy a lap árából kijött volna egy mondat a post után a képernyőre, egy lehetőséggel, hogy többet ne mutassa !
Átnéztem a leírást, de konkrétan azt láttam, hogy a lan alatti csatiba kell dugni, az egeret
Most megint megnéztem, említi is a xhci- ehci -it, de konrétan, hogy usb 2 esként működjön, azt nem, csak annyirt, hogy a smart auto a javasolt beállítás !Igen, valóban az X nélküli lap kellett volna nekem, csak éppen nem volt.
Igen, 2 usb 3 as portot ki lehet vezetni, de a kivezető keretnek utána kell menni, mert nem járt a laphoz !
Ráadásul a 2 db port nekem kevés !
De most ha belegondolsz, a dolgokat a gép elejébe dogod be, pendrive külső hdd stb...
Hátulra a vga, lan, egér bill.
Mindig is birtam, hogy volt idő, hogy 10 usb portot, akkoriban még ugye 2.0 -st tettek a lapra, csak éppen minek ?
Sok esetben nem lehet hozzáférni !Való igaz az is, hogy a displayportot és az E-sata at az égatta egy világon semmire nem használom !
Nincs mit rádugni !
Igen, lehet, hogy az optikai az elterjedtebb, csak éppen nekem meg az nem jó !De azt, hogy az IGP-vel időnként miért nem indul el, továbbra sem értem, már nem is foglalkozom vele, mert a radeonnal kevesebbet fogyaszt, mint a kombóval !
Elégedett vagyok vele, ami a tempót illeti, de azért hadd adjak negatív pontot is
(#250) panses
A bios alatt nekem is ment remekül az egerenytű, ezért nem is értettem, hogy a win 7 installnál miért nem megy, de próbáld ki kiváncsi vagyok.(#251) csigi
Persze, nincs köze hozzá !
Azért is vetettem fel a gondod, hogy biosban megy, de a telepíő idulásakor bizonytalanul vagy megy, vagy nem megy, elösször a via sra dugtam a ps2 es mellé, akkor a biosban sem ment, na ekkor vettem elő a leírást, hogy mit is kell csinálni, meg is találtam, hogy melyik az intel féle, de jött a pofáraesés, amikor nem müködött ! -
Core2duo6600
veterán
-
hülyegyerek
addikt
Igazatok van, nem Pakson lakom...
Elírtam. A lényeg, hogy akkor sem éri meg csak a kevesebb fogyasztás miatt új hardvert venni, mivel évek alatt sem hozzá vissza igazán az árát.
Nálam kicsit másabb volt a helyzet, mivel egy q6600-at cseréltem le, ami mindig 3,3-on hasított nem kis fesszel, és egy 7 (!!!) éves chieftec hajtotta kőkemény 70% körüli hatásfokkal...
Na ezzel már kíváncsi leszek a jövő évi villany-elszámolásra. -
Core2duo6600
veterán
Gondolom, direkt azt néztem a vásárlásnál, hogy relative keveset fogyasszon, és passziv hűtése legyen, anno HTPC be szántam, azóta megtaláltam az ideális médialejátszót, ami mindent tud ami nekem kell !
Megnéztem nincs is benne a cpu ban vga, így marad az I5 ahogy vanMég arra tudok gondolni, hogy a ramok nem tetszenek a vasnak, és ezért szarakszik, vagy akár az is, hogy a 460 as enermax nem elég neki, bár ha a fogyasztást nézzük, akkor elégnek kellene lennie.
Bár igaz, hogy egy halom osztó kábel van benne, mert kevés molex van benne, és a vga is felemészt 4 db ot !De nem nagy gond ha nem megy, csak a kiváncsiság hajt, hogyha már tudja a vas, akkor miért ne, de az is igaz, hogy annyi mindent tudnak a gépek, lapok, és a legtöbben az alaplapot "csak" használjuk, és nem "kihasználjuk" .
-
Core2duo6600
veterán
Innen is látszik, hogy a platform a laptopokra lett kitalálva, ott müködik is.
Azstali gépnél is müködik, ahol olyan lap van, hogy csak az integrált és semmi más, vagy a külső, de keverni ezekszerint nem jó ötlet.Gondltam már arra, hogy esetleg le kéne az i5 ös lapját cserélni olyanra ami tudja használni az integráltat, mert azt hiszem, hogy abban is van.
De csak ezért lapot cserélni szerintem pénzkidobás, mert annyit nem spórol, a radeon 4600 ashoz képest, ilyen van a I5 ben ! -
Core2duo6600
veterán
Hát én sem !
Az viszont érdekes, hogy a második indításra a tápcseét követően mindig elindult
Mindenesetre most úgy döntöttem, hogy marad benne a radeon, win desktop -nál
Azzal kevesebbet fogyasztot, mint amikor minden benne volt
15 w al eszik kevesebbet, a csak az integrálttal, mint így.
Majd ha lesz egy normális táp, lehet még 1 szer neki esem. ennek a virtu doolognak !
De ha azt nézzük, hogy elsúsorban játszom ezen a gépen, lehet nem érdemes vacakolni, igaz kódolok is néha, de hát ez van.Minden másra meg ott a core i5-ös, annak is lemérem majd a fogyasztását, mert már érdekel !
De vallóban úgy tübik, hogy virtuval nem megy teljesen alapra a vga !
Lehet driver gond is, nem tudom.
Mindenesetre a radeonnal megy szépen és ez a lényeg.
Végülis az I5 ös is tudna vga ként funkciónálni, azt sem használom !Lehet, még, hogy a ramokat nem szereti ezzel még teszek majd egy próbát !
-
Core2duo6600
veterán
Igen, az F11 es Bios van fent !
Minden driverből a legfrisebb van fent, a win 7 Sp1 x64 van fent, a win frissitéseket még nem tette fel.
Nem tudom, hogy számít - e
A kis kapcsolóval volt, hogy visszakapcsoltam a másik biosra, amit nem frissitettem meg, tehát gyári, nem is vagyok biztos benne, hogy lehet frtissiteni, ott is előfordult, hogy nem kelt életre a vga, de a vicc, hogy elötte a post, és a win logó minden esetben látszik, csak utána vagy fekete a kép, vagy valamilyen színű,. és nincs felagyva sem a gép, mert a power gombra szabályosan ki is lép !Most, hogy feltettem a legujabb virtu mvp -ét, csökkent érezhetően a vga hőmérséklete, de a fogyásztás a win desktop alatt 115 W nál nem ment lejebb !
Nagy jelentősége nálam sincsen, mert netezésre ott a másik gép, igaz abban is külön vga van, holott a cpu tudná, de a lap nem szolgál vga portokkal !
-
Core2duo6600
veterán
Nos megnéztem a fogyasztást
Radeon Moni erre dugva, ez megadva a biosban, hogy első legyen:
Desktop : 75 W
Böngészés, scrollozás a ph főoldalán Max 140 WVirtu , moni a lapra dugva, ez az első a biosban
Desktop: 120 W
Bongészés : max 140 WFilmezés Virtu 120 W , egy valamilyen xvides avi
Ebből az jön le nekem, hogy marhára nem green a dolog !
Lehet jobban járok, ha csak a Radeon-t használom !Más :
Néha csinálja a gép azt, hogy a képernyő hol lilás, hol kékes, és nem látok semmit csak a reset segít, utána meg jó, mi lehet ez ?Most jelenleg a lapra van dugva a moni.
A vga kari meg benne van a gépben, és nem kicsit meleg !A Déli hid helyén, az a kék Gigabyte feliratú borda nektek is iszonyat fiorró nyitott gépháznál, elől és hátul is forognak a ventik!
-
Core2duo6600
veterán
Vane egy fogyasztásmérőm, meg fogom nézni, hogy jelnetkezik - e egyaltalán bármennyi megtakarítás is, mindenesetre a radeon 5870 igen meleg most is !
Nálam sem tragédia, hogyha nem megy ez a móka, mert elvégre azért vettem a
Core i5 öst, hogy ne fogyaszon a vga, amikor legtöbbször csak netezek rajta !
A Core i5 ben egy passziv vga van radeon HD4600 as talán így az talán nem zabál annyit, de melegnek az is meleg !Azoknak akiknem a Catalyst Control Center indulásnál szovegel, hogy neki nem teteszik a vga le kell szedni minden vga val kapcsolatos dolgot majd manuál üzemmódban ujra tenni és a calalyst control centert nem feltenni !
-
Core2duo6600
veterán
Hogy tudsz kézzel váltogatni ?
Gondolom akkor mind 2 be van kötve a moniba nem ?Hát nekem csak egy bemenete van a monimnak, ráadásul KVM Switchen keresztük van bekötve, mert 3 gépet használok, igaz ebből csak 2 öt napi szinten !
Van egy Core i5 egy Asrock P55 Extreme 4 ben, meg ez a Z77 es Giga
Amiben core i7 csücsül ! -
hobizoli
nagyúr
nem mindegyik FM1-s CPU az, van amiben van am
de elado sem tudta megmondani, hely mejik az, meg az alaplapi leirasukban -hibasan- integralt vezerlo van amugy, ugyhogy amikor hazajottem es osszeraktam pwr on-ra csak sipolt egy hosszut, akkor tudtam, hogy itt szopo van, es vissza csikorgo kerekekkel a boltba zaras elott egy vmi rendesebb vga-rt, ha mar uj gep
amugy ijen cucc lett:
-Gigabyte mATX anyulap GA-A75M-S2V, A75 chipset, 6xSata3, 4xUSB3...
-Athlon II 631 X4, quad core, 32nm, 1024kb L2 cache per core
-2x2Gb DDR3 2133MHz Geil Evo Corsa (<- ez lehet keves, de egyelore "csak" x86-s 32bit Win7 van fent az meg ugysem latja meg ezt sem teljesen)
-MSI GeForce N560GTX-M2D1GD5, 1024Mb GDDR5, dual fan, 2xDVI, mHDMI
-WD 500Gb HDD, 64M cache, Sata3
-Samsung DVDRW, Sata, fekete
-Cooler Master Elite 335, fekete ATX haz, 120mm-s ventivel
-Revoltec világítós bill (off/kék/piros) USB hun
-Samsung 22" 1920x1080 LED monitor DVI
-Chieftec 500W tápmind1 jojez netezgetni meg hasonlok, meg par jatekkal elbohockodni
-
Igazad van. Főleg ha a processzor támogatáshoz nyúltak csak, akkor az mehet az összes lapba.
Más:
Ezt már az új biosszal írom. Tényleg pisztregáltak valamit a procin!
Ugyanazon beállítások mellett, az eddigi LinX 95 GFlops hirtelen 108 GFlops lett! És akkor még a turbo ki van kapcsolva (nem nyúltam a max. tdp-hez és áramerősséghez).Aki belesüti az újat legyen kedves megosztani velünk, hogy neki is felment-e ez az érték...
-
Nekem is win7 sp1 van, 64bites.
Biosz gond lesz szerintem, ezért nem lát sem oprendszer, sem a driver ilyen hardvert. Pontosan hol is kellene ezt bekapcsolni bioszban?
Mert én csak usb2 -t láttam benne, meg az alaplapi plusz chipet... De hol lehet a chipset usb3-at ki-be kapcsolgatni (ha lehet egyáltalán)? -
-
diox
tag
ez volt a problémám egy ASrock z75 pro3-al is 24+8 pin-t kért és nekem csak 24+4 van, azt irták, hogy nem elég az áram neki! ezért keresek 24+4-es lapot, hogy semmi féle baj ne legyen ha már 25ezret költök 1 lapra, de cáfolj ha nem igy van, nem vagyok agytröszt de a 8pin nem véletlenül van rajta, /parázás van/
-
Hűha, eszembe nem jutott volna így levezetni a történetet! Ügyes!
Azt már tudom régről, hogy kb. jól mér. Anno, mikor még új volt a kütyü, a topikjában volt, aki leellenőrizte 230V aljzatba dugható külső mérőeszközzel. Ott is lejött, hogy nagyjából jót mér.
Különben egy ilyen Zalman -ról van szó. -
Na, első a család, de a második a tuning meg a PH!
Íme a fogyasztás adatok alapon:
A CPU Package most 9-10 Watt, míg a CPU IA Cores 3-4 Watt. De ezt én nem tudom helyes-e.
Nekem van egy fogyasztásmérő a gépemben, de az a táp előtt a 230 Voltból mér, szóval csak az egész doboz fogyasztását tudom megmondani vele. Ez most így alapon 92 Watt.Ugyanezek csúcsai LinX alatt:
CPU Package 81 Watt, CPU IA Cores 72 Watt.
Saját fogyasztásmérőm 181 Watt.Milyen következtetést vonsz le ezekből?
-
No, azt azért megemlíteném, hogy a korábbi 2600K-m egy kicsivel kevesebbet fogyasztott idle. Terhelve nem tudom, meg benne van az alaplap is. Szóval a lap-proci csere után kb. +5Watt lett az idle fogyasztásom.
De talán éppen erre adtál valami magyarázatot az Ivy topikban a transzisztor megoldással kapcsolatban... -
Hát én még az elején tartok, szinte naponta pisztregálom a bioszom. De később... igazad van, akkor majd véglegesíthetem azt a joyt.
AIDA fogyasztást nem értem. A CPU Package most 9-10 Watt, míg a CPU IA Cores 3-4 Watt. De ezt én nem tudom helyes-e.
Nekem van egy fogyasztásmérő a gépemben, de az a táp előtt a 230 Voltból mér, szóval csak az egész doboz fogyasztását tudom megmondani vele. Ez most így alapon 92 Watt. -
-
USB a billem, egerem is (az is Logitech). Hogy a fenében nem kompatibilisek ezek egymással a XXI. században!
Illtve csak boot probléma volt...Visszatérva a backup bioszra. Én nem engedném meg felhasználónak, hogy mindkettőt írhassa. Pont az lenne a lényeg, hogy az mindig hibátlanul ott legyen. Nekem ez azt jelenti, hogy legyen benne atomstabil gyári alapbeállítás, és azt ember ne bánthassa.
De csak az én filozófiám.Ja még egy kérdés. Alapban gyárilag F5 volt mindkét bioszomban. De Giga oldalán ilyen nincs is. Honnan lehet egy tuti jó ilyen verziót leszedni?
Ha lehet, inkább visszacsinálnám a backup bioszom, eredetire. -
panses
aktív tag
Asszem egy 9 tüs JBOD csati volt közvetlen az IC mellett és még a 3V-ot is azon kellett be adni neki...
Egy ASUS P5B lap volt, ma is müxik itthon van szervízgépnek... az eset után nem volt pofám eladni. Az instrukciókat itt olvastam valamelyik topicban
Azok a régi szép ídők amikor 16Mhz-s 286-om volt 1M alaplapra integrált memóriával + DOS 6.2-vel, a mai fiatalok hátast dobnának tőle... De azért én sem szégyenlek tanulni új dolgokat tőlük...
-
Abszolút helyes volt a logikád!
Szépen átkapcsoltam a másodlagos bioszba, onnan írtam meg az újat, gondolván, hogy az elsődlegest fogom felülírni.
Lópikulát! Simán felülírtam a backup bioszt!Ekkor előaállt a következő helyzet: main biosz=F9, backup biosz=F8
És egyikbe sem tudtam belépni! Del gomb nyomogatása után szinte azonnal fagyott mindkettő!
Mindazonáltal a gépet ha elindítottam remekül működött a win alatt. Vagyis a biosz is jó, hiszen anélkül oprendszer sem lehetne.
Gogli a barátom, első találat a fagyó bioszra, hogy húzzam ki a régi usb-s joystick-ot. Enyém nem régi, meg Logitech is, ennek ellemére a kihúzása után, remekül be tudtam lépni a bioszba!
Hát ennyi a mai okulás... Azért ezen az usb-n valamit csiszolni kellen a bioszban szerintem. -
Nemszeressem...
Normal feszültségen hagyva, a megfelelő szorzót belőve is működnek az energiatakarékossági funkciók. Szóval alapon elporoszkáljon 1,6GHz -en 0,95 Volttal, de ha kell az erő legyen mondjuk 4,2GHz és 1,1 -1,2 Volt. És mind a négy maggal.
Valami ilyesmit szeretnék majd kihozni belőle. -
Ja várj, a turbo-t én kikapcsolom mindig, ezért azzal nem is számoltam.
Nekem az alap a 3,4GHz , illetve ehhez 1,1 Voltot ír az Aida. Ez valójában 1,15 -1,2 Volt lenne? Mert akkor jó sok a drop...
A tuningban egyeteértek. Egy bizonyos határig elmegyek, de ha nő feszültségigény, hőmérséklet, egyet visszalépek, és ott abba is hagytam. -
panses
aktív tag
-
Te akkor még rosszabbul állsz ezzel a déli híddal. Igaz, kitakarja a vga, biztos ad is neki meleget...
Viszont közben beledugtam egy külső hőmérőt a bordái közé. Hát perpill 26 fokot mond. Ez sem lehet igaz, hiszen nem ér hozzá, nem jó a hőcsatolás. De akkor is, ha valóban 50-60 fokos lenne a déli híd, a bordán kívül is érezhető lenne belőle valami.panses: Köszi, megyek, teszem fel!
-
Ötvensok MB -os driver?
Nemszeressem. De köszönöm.
Közben itthon vagyok, letiltottam már az eszközkezelőben. Ezt részemről befejeztem.AIDA tipped meg bejött, köszi!
Ahogy írtad, alapon 0,95 , míg terhelve 1,09 Voltot kap a procim.
A hibás ventifordulatom miatt meg kikapcsoltam az egész sysfan szabályzást, így megy rendesen. Amúgy is alacsony fordulatúak, halkak, nem kell szabályozni őket.
A cpu ventijét viszont manual-ba tettem, és próbálkozásokkal beállítottam a helyes számot neki. Ez is jó már.
Alakulok!
-
És hogyan lehetséges az, hogy az Intel oldaláról ezt a drivert nem is lehet letölteni?
Mindegy, nincs kedvem sok MB-os dolgot feleslegesen a gépemre tenni. Ha nincs biosz kapcsoló, akkor inkább letiltom az eszközkezelőben.
Amúgy (gyér angoltudásommal kihámozva) ez a dolog lényegében távolról elérhetővé teszi a vasat. Azt már én sem tudom pontosan mit, hogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Autós kamerák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest