- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Grisha
tag
Igen. Tudom. De nekem nagyon gyorsan kellett karit vennem kb 1óra alatt. Csak 9500-ban és 9600ban gondolkodtam. Az új kilőve (no keret), maradt a használt. Apronet, stb. GYorsan nyitottam egy topicot itt és végigtelefonáltam az összes hirdetést ami volt. 9500ak már elfogytak, maradt a 9600. Mindegyik gyártónak utánaolvastam, csak a Sapp.-nak és a Gigabytenak nem. Nem is feltételeztem, hogy nem referenciák. A sapp-ról lecsúsztam, maradt a Gigabyte. Azonnal megvettem 29ért. CSak akkor vettem észre a bibit amikor kipróbáltam. :(((((
Mit mondjak. SUX. 23ért elvinnék, de az pofátlanság. Abból vegyen egy 9000pro-t, vagy egy 9100at (mondjuk mindkettő gyorsabb mint ez). -
Grisha
tag
De nem tudom, hogy mi alapján nézi?
Nekem egy Gigabyte 9600 np-ra azt írja ki, hogy 128bit, holott 64! -
Grisha
tag
VALAKI válaszoljon!?
-
Grisha
tag
Az a baj, hogy kéz alól vettem. De még talán meg tudom szerezni a számlát. Szerinted visszacserélik még? 2 hónapos lehet max. A Memória: Infineon HYB250256160BT-5, WEE34012, 0320 ez a három felirat található rajta. Ja és még valami. Feltettem egy új XP-t, meg a 3.8as drivert és az eredmény egy csodálatos 4600 pont ( gyk.: = 0) NAGY 0.
A Matroxom 1000-et tudott, pedig nincs hardware T&L!
Ennek 9000-et kellene tudnia, ha normális és 128bites. ÉS tényleg 189MHZ-n fut a memory. *assza meg, 168-on ment a MATROXom ami 3 éve került piacra.
Elvileg vissza kellene venniük, ha nem 200on megy, nem? -
Grisha
tag
Most elvonulok windowst reinstallálni. CIAO
THX for all -
Grisha
tag
Lécci válaszoljatok, mert már le akarom tolni a Wint és még el akarom olvasni , hogy mi a véleményetek?
-
Grisha
tag
Please válaszoljatok a #11-re és a #13-ra!
-
Grisha
tag
Még 2/c és letölti a 3.8as catalystet. A mem is lasabban pötyög: 380MHZ-en. Jelenleg 3.4es driver vann fenn.
-
Grisha
tag
Van egy újabb probléma: Az AIDA32 szerint csak 1 és 2x AGP mód van. 1012es biosom van és a biosban is 4x-re van állítva az AGP! Mitől? Az előző kérdésekre is válaszoljon valaki plííz!
-
Grisha
tag
128bites a membusz. Valaki válaszoljon az utolsó 2 kérdésemre plííz!!!
-
Grisha
tag
És még valami. Mit kell csinálni, hogy egy overlay jelet kitegyen full screenbe a TVout-ra. Pld, ha egy filmet szeretnék nézni?
-
Grisha
tag
válasz
Alvin_ti4200 #9 üzenetére
5220 pontot ért el 3Dmark 2001 alatt. 3.4 es Catalysttel és 2XAGP módban. XP alatt. A v-tuner szerint 325/380MHZ fut a cucc.
-
Grisha
tag
válasz
Alvin_ti4200 #2 üzenetére
Thx. Valaki tudna válaszolni az előző kérdésekre?
-
Grisha
tag
Sziasztok. Lenne egy két kérdésem ezzel a kártyával kapcsolatban.
Én úgy vettem meg, hogy 64bit-es a mem.busz, de amikor megkaptam a dobozon ezt a szöveget láttam: ''All new 128bit memory interface''
Most akkor mi van?
Telepítés után az eszközkezelőben mint ATi Radeon 9600 PRO jelenik meg. Tuti, hogy nem pro, még venti sincs rajta.
És catalyst drivert rakott fel, (most 120km-re vagyok a gépemtől) de volt egy panel amin az volt, hogy ? szoros AGP módban megy. 2X-en állt. A lapom (TUSL2-c) támogatja a 4X-et is, de amikor átsunnyantottam 4X-be, a következő indításnál bepusztult a rendszer és rakhattam fe újra a videókártya drivereit. Megnéztem a biost és abban Az ''AGP capability'' 4X-re volt állítva. Előtte agy Matrox G550-em volt, az csont nélkül ment 4Xben. Lehet, hogy újra feltúrom az XP-t. Próba cseresznye. A TV-kimenet minősége jobb mint az INNO GF4 TI4200 128 8X-nek, de a matroxométól csúnyán lemarad. Segítsetek! És érdekelne, hogy honnan lehet letölteni omega drivereket. És kifejezetten Gigabyte R9600-hoz töltsek le drivert, vagy mindegy, hogy milyen gyártmány? Érdekelne, hogy honnan lehet letölteni a Catalyst 3.8at? Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest