Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
Helló!
Az érdekelne engem hogy probált-e már vagy van avalakinek erre az alaplapra Sata2-es winyó csatlakoztatva és müködik is neki rendesen. -
Doki16
addikt
Na sikerült végülis csak fel kelett cserélnem a rmok helyét igy már simán mennek duálba csak egy bajom van velük hogy semmi nem duplázodott meg velük
Az everest szerint a sebség is ugyanannyi a 64 bit is ugyanannyi és a Mhz is 200 maradt, de ha vki tudna möondani vmi trükköt arra hogy felgyorsítsam öket szívesen veszem ja és mind2-nek egyforma az idözitése. -
Doki16
addikt
Csátok!
Az lenne a kérdésem hogy hogyan rakjak bele ebbe a lapba két különböző fajta ramot hogy dualba menjenek melyik slotokba rakjam bele.
Az egyik egy TwinMos 512/400 a másik meg egy Take MS 512/400 as ram
Létszi vki segítsen mert nagyon fontos lenne. -
Doki16
addikt
up!
-
Doki16
addikt
Helótok!
Azt szeretném kérdezni hogy ki lehet-e kapcsolni azt a két képernyöt az elején amikor a SATA-t ellenörzi meg a RAID-ot, ugy értem hogy ellenörzés nélkül átugorja ezeket ne is mutassa meg egyáltalán. -
Doki16
addikt
Na 180-ig sikerült huznom az fbs-bt utánna meghalt. de azért igazán válaszolhatna vki.
-
Doki16
addikt
up
-
Doki16
addikt
Nekem is van egy ilyen lapom és ezzel elvileg lehet állítani a szorzot na már most nekem van egy 2,8-as sempronom ami alapból 12-es szorzoval müxik és ha már egy picit is probálok emelni az fsb nem indul el a gép most az lenne a kédésem hogy ennél a procinál müxik-e ez a szorzó állítos dolog és ha igen mennyire állítsam hogy tudjam huzni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest