Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
Sziasztok!
Több gondom is van a lappal, de most csak kettőt mondok.
1. Alaplapi ITE vezérlőre kötött vinyók read speed-je oké, de a write speed maximum 22-23 mbyte. Aknek ilyen lapja van ugyan nézze már meg.
2. Rengeteg fesz alapból, de ezt olvastam tőletek is. 1.7 - 1.71V az igen sok 1.65 helyett. Persze kérdés hogy mi az igaz, amit az alaplap mér (BIOS, saját programja) vagy más tesztprogramok?
Abit-nál is felfigyeltem arra, hogy az alaplaphoz adott monitor progi mást mért mint amit szabványos tesztprogik.
Mint nem teljesen autentikus elektronikában szerintem lehet ott pl. egy ellenállás amiről a szabványos teszprogi nem tud, viszont az alaplapi progi számol vele.
Pl. Itt gigabyte-nál az easytune azt mondja a proci 1.67V, az AIDA meg hogy 1.7V.
Ennyi, ITE-re várnám a választ, direkt örültem hogy nem kell beraknom ATA kártyát.
De igy a sebesség igen gyenge, gyakorlatilag a fele mint kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest