- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telefunen
őstag
válasz
bigdigit #1438 üzenetére
http://www.hardwareoc.hu/index.php?p=articles&cid=1&y=294&z=6
Kétlem hogy az XP-t újra kéne raknod (nekem NF410-es lap után sem kellett) -
Cs(|)be
tag
válasz
bigdigit #1404 üzenetére
Lásd konfigom.
2x2GB Gskill 800-as ramom volt, de annyra nem bírta a tuningot, hogy 900-on már be sem bootolt. Kértem kölcsön 2x1GB 1066+ A-DATA-t azzal lőttem be a 3.8Ghz-et, aztán vettem ezt a 4x1GB Crucial -t. Ezzel a 4-el is ugyanúgy megy mint a 2 db modullal, csak jobbak az időzítések, mert ugye ezek a ramok jobbak
Ajánlom a DQ6-ot, bár a többség badarságnak tartja a +10e ft-ot, én mindenképpen a full extra lapot akartam venni, hogy a legjobb tuningpotenciállal rendelkezzem (pl. 12 fázis a 6-8 helyett).
Továbbá keress rá a neten, van egy pdf hőfényképpel (asus vs gigabyte), pont ezt a 2 lapot hasonlítják össze, elég durva hőmérséklet különbségek vannak a 2 lap között, van ahol a Gigabyte 50!!!! fokkal hűvösebb mint az Asus.
Elrendezés korrekt, felszereltség pazar, igazából rosszat nem tudok róla mondani, talán a wifi hiányzik, ha nagyon kötekedni akarok.
Adataimnál megtalálod a linket a gépemről, van pár fotó a lapról is "action közben"
Sztem nem fogsz csalódni.szerk: a vcore fail akkor jelenik meg a BIOS-ban, ha több feszt adsz a procinak mint a gyári, ha alapfeszen tuningolod akkor marad OK. Na látod, itt egy hiányosság , az OK helyett szívesebben látnám a konkrét értékeket. Ugyanez igaz a ram fesznél is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest