- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
Corsa1 #34946 üzenetére
vki irja már le nekem egyszeruen hogy win xp alol hogyan tudom az alaplapom (Giga P35DS3L rev2.0) BIOS-át frissiteni
Mi azon olyan bonyolult?
Felrakod az @BIOS-t, raboksz a "update BIOS from Gigabyte server" opciora, kivalasztod, hogy a #1 tajvanirol szedje, OK, utana nemi toltes utan kivalasztod, melyik BIOS kell, OK, kesz.
Egyebkent meg a sima P35 vonalhoz minimum F10-es BIOS kell, mert a korabbiak hazavagjak az 1TB-s vinyokat.
(EP35 szeria gyarilag javitott BIOSszal jott ki.)Ja, ne lepodj meg, hogy a legfrissebb beta BIOS total maskepp van elrendezve, mint a regebbiek
-
sz.j
nagyúr
válasz
Corsa1 #34962 üzenetére
Akkor valamit rosszul csináltál.
A pendrive-t [B]FAT32[/B-re kell formázni, bár eredetileg (gyárilag) is arra van formázva!!!Amit tudni kell a pendrives frissítésről az részletesen, képekkel illusztrálva is, leírtam a honlapomon ..., sajnos ennél többet nem tudok mondani.
Ha úgy látod, talán próbálkozz másféle frissítési móddal.
-
sz.j
nagyúr
válasz
Corsa1 #34946 üzenetére
Mi az, nem volt jó a pendrive-s bios frissítési mód?
"...mert még nem tudja az E8400as procit kezelni vagy mi.lassu az egész miota bent van ..."
Ha nem tudná a lapod az E8400 procit kezelni, akkor be se bootolna a géped ..., a lassúság mástól is lehet.
Persze ha régi a fent lévő bios, akkor nem árt frissíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest