Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
menalcas #29986 üzenetére
Hello!
Na látom mégse kellett volna megírni a hsz-em.
Előtörténet: Pár napja szereltem össze a gépemet és segítséget kértem az itteni fórumosoktól(pl.:fsb1000 és Eagl3), h mit állítsak be a Biosban, mert hülye vagyok hozzá. Beírtam, h miket állítottam addig, pl.: Fsb=450 9*-es szorzóval(4050 MHz). Ezután Eagl3 feltételezte, h nem alapfeszen, én visszaírtam, h de. Erre ő írta, h: "midnenki azt mondta, hogy 3700-nál nem mennek többet alap feszen, ezért nem értem, alap feszen, hogy megy neked 4000-en."
Én csak azt akartam megmutatni, h az általa írt órajel felett is beboot-ol.
remélem így már hitelesAzért nem így küldtem eredetileg is,mert az CPUID ablakon a Save-rekattintottam. Majd ezután visszaállítottam a biost 9*434-re, mert ennél már a prime95 nem talált hibát 1,5 óra után, míg 4 GHz-nél igen. Az elmentett ablakot pedig nem tudtam feltölteni a kepfeltoltes.hu-ra, mert s*ar volt a formátuma, így úgy oldottam meg ahogy láttátok.
sz.j: Én azt hittem, h az auto alapfeszt jelent, de legalább most is tanultam vmi újat.
(Ja és különben mennyi az alapfesz?
)
Ezek szerint Eagl3 kollegát is jól átb*sztam, természetesen nem szándékosan.
Így most akkor Tőle és Mindenkitől elnézést kérek, ha a informatikai tudatlanságommal megzavartam a nyugalmát.Remélem nem leszek kifüstölve, mint nygma kollega?!
-
sz.j
nagyúr
válasz
menalcas #29996 üzenetére
Ha neked "100%-ig valóságnak megfelelő" bizonyítéknak számít az általad "aktív ablaknak" nevezett képernyőfotó, akkor mellékelem a weboldalamon látható, talán legjobban "vitatható" körbevágott fotó eredetijét.
-
sz.j
nagyúr
válasz
menalcas #29993 üzenetére
Sejtettem, hogy valami ilyesmi magyarázatot fogsz írni ...
Valóban vannak egyesek akik manipulálnak, de ebből általános érvényű következtetést levonni szvsz hiba lenne, mert előbb-utóbb minímum teljes bizalmatlansághoz vezet.
De van más is.
Például az általad óhajtott "aktív ablak" fotójának közése egy weboldalon némi nehézségbe ütközik, mert minimum ronda és rendezetlen és egyben áttekinthetetlen lenne az egész weboldal. Tehát ajánlott a képek körbevágása."... miért nem 1 aktív ablakot mutat , miért kell képnézegető ben 1 körbe vágott képet mutogatni ."
Lehet, hogy nem értesz egyet vele, és én ezt elfogadom, de szvsz azért hogy szebb legyen vagy jobban mutasson.
Ui.
Természetesen ha az weboldalamon található képek valódiságáról az "aktív ablak" képének megtekintésével szeretnél meggyőződni, szívesen belinkelem azt is. -
sz.j
nagyúr
válasz
menalcas #29986 üzenetére
"csak bele kell kötnöm, hogy miért nem aktív ablakról csinált képet illetve még a képret is körbevágtad... "
Ha szabadna kérdeznem, miért is baj az ha körbe van vágva a képernyőfotó?
Nem hihető vagy mi?
Én is körbevágom, akkor ezekkel is "baj" van?!Szvsz nagyon szomorú lenne ha valaki ilyen dolgokkal manipulálna ....
-
fsb1000
nagyúr
válasz
menalcas #29865 üzenetére
nem ez a lényeg... nem kell bezöldűlni,, csak józanul gondolkodni.
ha kell a légkondi akkor bekapcsolja az ember.
ha villanyal fözől ara sem sajnálod a KW-ot.
megy a mosogép meg a mosogató gép, izzasztja a villanyórát, de kell.Én a készénléti fogyasztásra haragszom, meg arra ha a szomszéd a betont locsolja.
Minek?És minek megy C2D erőmű 1.45 volton, 1600-as DDR3-mal ha a prohardverre irok?
Minek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest