- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikkel15
tag
-
Nikkel15
tag
válasz
zolee0307 #29 üzenetére
Állj!!!!
Lehet hogy rosszul értelmezem a szavaidat de te automatán hagytad a fesz állítást?Mert ha igen akkor nem csodálkozom hogy fagy a rendszer tessék szépen manuálisra állítani és te add meg mennyi feszt kapjon a proci.
Egyébként nálam most 3184Mhz-n stabilnak tűnik.. -
Nikkel15
tag
Próbálom finomhangolni a rendszert.
2 mhz-ket húzok a fsb-n 3152Mhz-n stabil most 3168-Mhz-n tesztelem meglátjuk hogy mi lesz........... -
Nikkel15
tag
válasz
zolee0307 #24 üzenetére
Nálam 1.35-re van áálítva a feszültség így 1.325-kap a proci.Amemóriáknak 2.1V-ot adok.az északi híd +0.25V,az fsb 0.25V kap.
Szorzókkal ne próbálkozz attól rögtön fagy nálam is az egész rendszer.
Ja még valami én az északi hidat egy 12cm-es ventivel hűtöm plusszba mert elég forró fejű a kicsike.
Sok sikert! -
Nikkel15
tag
válasz
zolee0307 #22 üzenetére
Szia.
Nem tudom mi lehet a gond nálam a szaros ki geil value ramok mennek 900mhz-n5-5-5-18-on.
mondjuk nálam is volt egy kis gond a lappal mikor egy E4300-as volt benne na az nem akart menni 2.3Ghz fölött de a mostaniE6400-el semmi gond simán megy 3120mhz-n igaz egy mhz-el többel már nem.
A fesszel nálam semmi gond max annyi hogy 0.25V-al kevesebbet ad le mint amennyit biosban beállítok dehát ezt belekalkulálom tuningkor. -
Nikkel15
tag
válasz
freshminit #20 üzenetére
szia!
Nem akadályozza hogy Ati kártyák menjenek benne.Pont úgy teljesít egy ilyen chipsetes lapban mint egy inteles vagy ati chippel szereltben. -
Nikkel15
tag
Sziasztok! Nekem ilyen lapom van már vagy 4 hónapja.és teljesen jól működik.
Egy e6400-as dobog benne 3120 Mhz-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest