- iGO Primo
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Poco F7
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
Szevasztok mesterek!
Öcsémnek kéne összeraknom meglepetés gépet így nem kéne hibáznom, ezért fordulok hozzátok kérdéssel. RAM kérdésem lenne. Nézegettem többféle ramot, kompatibilitási listát satöbbi, de egész egyszerűen nem tudok dönteni. Felsorolnám a jelenleg bent lévőket és ha lehet róluk valamit tudni azt kérlek osszátok meg velem. Ha bármi egyéb mást ajánlotok természetesen örömmel fogadom, csak ne csillagászati ára legyen, ha lehet.
CSX CEC 1600
G.Skill Sajnos az oldal valamiért baromi lassúNagyjából egy árban van a 2 kit ~ 17k. A CSX et 5 év garival nagykerből tudnám a G.Skill ősembertől. Meliyket érdemesebb ? Esetleg hasonló árban létezik-e ezeknél gyorsabb, biztosabb megoldás ? 2x2 GB os kitek játszanak leginkább.
(AMD-ben nagyon nem vagyok jártas) A lap pedig egy GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Revolut
- Horgász topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- iGO Primo
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest