Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
Szevasztok mesterek!
Öcsémnek kéne összeraknom meglepetés gépet így nem kéne hibáznom, ezért fordulok hozzátok kérdéssel. RAM kérdésem lenne. Nézegettem többféle ramot, kompatibilitási listát satöbbi, de egész egyszerűen nem tudok dönteni. Felsorolnám a jelenleg bent lévőket és ha lehet róluk valamit tudni azt kérlek osszátok meg velem. Ha bármi egyéb mást ajánlotok természetesen örömmel fogadom, csak ne csillagászati ára legyen, ha lehet.
CSX CEC 1600
G.Skill Sajnos az oldal valamiért baromi lassú
Nagyjából egy árban van a 2 kit ~ 17k. A CSX et 5 év garival nagykerből tudnám a G.Skill ősembertől. Meliyket érdemesebb ? Esetleg hasonló árban létezik-e ezeknél gyorsabb, biztosabb megoldás ? 2x2 GB os kitek játszanak leginkább.
(AMD-ben nagyon nem vagyok jártas) A lap pedig egy GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Varsapura - Ez lesz a miHoYo következő nagy dobása?
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Temu
- További aktív témák...
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest