Új hozzászólás Aktív témák
-
-Fekete-
csendes tag
válasz
_DiEGO_ #4740 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Természetesen adattárolásra kellene, mint írtad, nem rendszernek, annak egy ilyet szeretnék beújítani (nem tudom van e ennél jobb is hasonló, esetleg kicsit drágább árfekvésben?): KINGSTON 120GB SATA3 2,5" SSDNow V300 SV300S37A/120GNéztem a linkjeid, az elsőt + a lapom manuálját egész nap böngésztem, de nem lettem okosabb.
A második linked, bevallom őszintén nem értettem és ezt a képet nem is találtam.
Ezek szerint megetethető a lappal a 3 TB és nagyobb winyo is a segédprogram segítségével?
Nem dobnék ki ennyi pénzt, ha esély van rá, hogy esetleg nem működik inkább veszek kisebbet és később bővítem, hisz van rajta elég csati.
De ha azt mondod működik, uccu neki. -
-Fekete-
csendes tag
válasz
_DiEGO_ #4738 üzenetére
Köszönöm a választ!
A HDD rovatban ezt a választ kaptam:
Szerintem nem mert nem hiába hoztak ki új reviziót amihez oda van írva hogy DualBIOS™ 3TB+ HDD Support (Hybrid EFI Technology) [link]
Asrocknál asusnál ezt ugy oldották meg hogy kihoztak egy 3tb+ unlocked progit amivel lehet háttértárnak használni ilyen chipszetekben is az ekkora méretű vinyót viszont rendszert futtani csak uefi lapokon lehet.- djculture (PH! nagyúr) -Most, akkor vegyem, vagy ne vegyem?
-
-Fekete-
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy egy GIGABYTE GA-770TA-UD3 1.0 alaplapra mekkora HDD-t lehet rakni.
A manualban nem találom sehol az esetleges korlátot, a HDD fórumban pedig írták, hogy nem minden lap kezel nagyméretű winchestereket.
Konkrétan, ezt elbírja: WD 3TB Red IntelliPower 64MB SATA3 WD30EFRXA válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Videós, mozgóképes topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest