- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Falcon001
csendes tag
Már sok helyről hallottam ezt, akkor emellett rakom le a voksomat.
Még abban tudnál segíteni, hogy pontosan melyik típusról beszélünk?
Gondolom az 1.65Voltos verziókról de azon belül 1600Mhz és CL mennyi? Ha tudnál egy pontos sorozatszámot mondani, nagyon boldog lennékÉn ezt néztem ki a cl8-ast, 996744 sorozatszámmal. A kérdésem az lenne, hogy a környezetedben, akik blackline ramot szereztek be, nekik a tuninggal sem volt problémájuk, 2400-at viszi NB frekiben?
Köszi szépen!
-
Falcon001
csendes tag
Hát éppen ez az, sajnos az ud4p nem kezeli normálisan a ramokat, azért kérdezem melyek azok ami tuti jók, hogy nehogy még egyszer ennyit kelljen szenvedni a beállításokkal.
Az nem számít tuti jónak, ami valakinél ment valakinél nem, mert más mem chipekkel szerelhetik.Tehát ezek alapján 2-3 darabot fel tudna valaki sorolni, amik tuti jók lennének, és tuninghoz is működnének (ergo 2400 de legalább 2200 mhz-es NB nem probléma nekik)?
Köszi
-
Falcon001
csendes tag
Sziasztok!
Mióta felraktam az F7-es bios-t az ma790XT-UD4P-s mobomra, azóta van oylan, hogy cold bootnál be sem indul a gép néha néha, ilyenkor táp lekapcs pár percre, vagy ha az se akkor bios reset (elég az elemet kikapni pár percre). Előkerestem én is a táp garit, de rájöttem ez bios hiba
Illetve OC-nél fesz ráadásnál néha bezavar az integrált hangkártyába és picit recseg.
F8F a honlapon javítja a hangot elvileg, csak a macera vele, hogy usb-t alapban disable-ja, így akinek usb-s keyboardja van az anyázhat picit biosbanSzeretnék 2*2 GB memóriát venni az ma790xt UD4P-s alaplapomba, de még mindig nem tudom melyik az, ami tutira menne mondjuk 1333-n cl7-ben vagy 1600on cl7,8,9-ben.
A mostani ramommal 1 éve bajlódok, minden új biosnál javult a helyzet, de sosem érem el az 1333 cl6 os defaultot
Tehát milyen ramot ajánlanátok mostani szemmel?
Ocz-t gondolom még mindig nem, mert rizikós. A sláger FLGE85F-B8MF7 Zöld vagy http://www.gskill.com/products.php?index=222 a support listről? Bár F4 biossal még votlak gondok, de talán msot már tuti lenne. De még mindig félek
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest