- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
kesz_
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem az alábbi alaplapom: GA-MA790XT-UD4P
Találkozott valaki olyan problémával, hogy nagyon lassan lépett túl a BIOS indítóképernyőn? Pár hete kezdte ezt el csinálni, valamint egyszer magától felülírta a CMOS-t is, csak úgy spontán. Kikapcsoltam az indítóképet, megnézni, hogy mégis melyik alkatrésznél szöszöl annyit. A procit (phenomII x3 710) és a lemezmeghajtókat (WD és Pioneer) egyszerre felismerte, de a memória test előtt nagyon sokat vár (OCZ 2*2GB DDR3 1066MHz). Kértem kölcsön másik RAM-ot, de akkor is ugyan ezt csinálta. Frissítettem F7 BIOS-ra, de nem történt változás. Lefuttattam a memtest86+ -t, és felraktam a Hard Disk Sentinelt, de nem jeleztek hibát. Reseteltem a CMOS-t is, de ez se segített. Az alaktrészek alig több mint 1 évesek. A gépen semmilyen tuning nincs. Találkozott valaki ilyennel esettel, vagy valakinek van ezzel valami tapasztalata?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Mini-ITX
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gitáros topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Asztalos klub
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Tőzsde és gazdaság
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged