Új hozzászólás Aktív témák
-
bsg51
csendes tag
Leszedtem a gigabyte-tól az alaplap driver-eit, de everest-ben nem ismeri fel a lapkakészletet a processzort és az alaplap típusát emiatt a cpu hőfokot nem is lehet látni. Amúgy is úgy látszott hogy a chipset driver csak az SB-t rakta fel....
http://www.giga-byte.hu/products/mb/driver/ga-ma770t-ud3rev_14.html?os=winxp32 -
bsg51
csendes tag
Mint írtam a win 7-et nem ismerem még, xp-t telepítettem, az 32 bites.
-
bsg51
csendes tag
Már túl vagyok a telepítésen, a win 7-et meg még nem ismerem annyira, az majd a jövő zenéje. Egyenlőre boldog vagyok hogy minden működik mert ha ez a hibás dvd nem lett volna elég, még az új hdd-m is gyári hibás volt, szóval még oda is volt egy köröm, és persze nem nagy időveszteség egy fél terrás vinyót kétszer formázni... De az alaplap nagyon ott van, főleg elrendezésbe, tényleg csak ajánlani tudom (persze gyári dvd nélkül)
-
bsg51
csendes tag
Ahoy,
Most vettem egy MA-770T-UD3 alaplapot ami nagyon szép kék, meg az xp is fent volt 15 perc alatt, de amikor a gyári driver dvd-t akartam feltolni akkor 0 byte szabad és 0 byte foglalt terültet van, teljesen üres... megnéztem a szomszéd gépén is hasonló eredmény, most a munkahelyen is megnéztük az übermunkaállomásokon, itt legalább felismeri a 2.74gb-ot de "open disk failure"-t ír ki és bár megnyitni meg lehet de már elindítani nem.
Volt valakinek hasonló?
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest