- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Innovatív hűtési megoldással állt elő a Red Magic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhx
tag
Elmesélném, hogy mi is történt velem bios update közben...
UD4P lapom van, és mivel láttam, hogy van F7 bios, gondoltam frissítek F6-ról. @Bios segítségével Japán serverről töltöttem le a bios-t és telepítettem fel. Miután felrakta, restart után nézem F4G-t ír ki... na mondom lehet, hogy csak viccelődik, majd win alatt is megnézzük... aztán ott is hasonlóan F4G-t írt. Ilyen biost ehhez a laphoz még nem nagyon láttam sehol. Aztán leszedtem inkább a Gigabyte honlapjáról a rendes F7 bios file-t, frissítettem és máris F7-re változott a kiírás.Aki @Bioson keresztül valamelyik serverről akar frissíteni az szerintem hagyja ki és töltse le inkább a Gigabyte honlapról közvetlenül. Baja ugyan nem lett a lapnak, de jobb a békesség.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS PRIME Z590-P
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3646, 94% Akksi
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest