Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhx
tag
Elmesélném, hogy mi is történt velem bios update közben...

UD4P lapom van, és mivel láttam, hogy van F7 bios, gondoltam frissítek F6-ról. @Bios segítségével Japán serverről töltöttem le a bios-t és telepítettem fel. Miután felrakta, restart után nézem F4G-t ír ki... na mondom lehet, hogy csak viccelődik, majd win alatt is megnézzük... aztán ott is hasonlóan F4G-t írt. Ilyen biost ehhez a laphoz még nem nagyon láttam sehol. Aztán leszedtem inkább a Gigabyte honlapjáról a rendes F7 bios file-t, frissítettem és máris F7-re változott a kiírás.Aki @Bioson keresztül valamelyik serverről akar frissíteni az szerintem hagyja ki és töltse le inkább a Gigabyte honlapról közvetlenül. Baja ugyan nem lett a lapnak, de jobb a békesség.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi