- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
old gray
üzenetére
Na, igen. Nem volt sok időm tökölni vele, mert egy egész napot azzal szívtam, hogy az egyik modul hibás volt. Nem bírtam feltelepíteni semmit sem, mert azonnal kifagyott. Aztán egy modullal sikerült elérnem ezt az eredményt, ami stabil volt XP és Win7 alatt is. Ha tovább emeltem az órajelet, akkor XP alatt már kifagyott, ezért ez lett a végleges. Nem olyan rossz, csak ha több időm lett volna, akkor biztosan tudok rajta hangolni. Másnap már elvitték a gépet, majd csak akkor látom újra, ha megjön a hibás memória helyett az új.
DDR2-vel magasabb órajelen is megy, 984 MHz-en még stabil a 800 MHz-es Kingmax. Valószínüleg DDR3-ban sem rossz annyira a Kingmax, mint amilyennek néhányan kikiáltják, csak éppen nem kaptam mást normális áron, mint ezeket a Kingston modulokat. Igaz, hogy 10.650 forint volt darabja, tehát nem volt túlárazva.
Cadal és Gábor! Nektek is köszönöm a véleményezést.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B660-I GAMING WIFI
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő