- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
shogilaslow
tag
válasz
_DiEGO_ #4752 üzenetére
Ez gondolom ízlésen múlik, hogy milyen szín, semmi köze nincsen, hogy eltérő lapok lennének ugye?
Amúgy egy GIGABYTE GA-MA770T-UD3P -em van már jó pár(lassan 5) éve. Van benne két darab KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR3 1600Mhz ram. Most tervezem, hogy veszek bele 2*4gb ddr3-as 1600as ramot, Corsair Vengeance-t.
Egyszerre a kettő nem ütné a másikat?
Előre is köszi a válaszokat!
-
-
-Fekete-
csendes tag
válasz
_DiEGO_ #4740 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Természetesen adattárolásra kellene, mint írtad, nem rendszernek, annak egy ilyet szeretnék beújítani (nem tudom van e ennél jobb is hasonló, esetleg kicsit drágább árfekvésben?): KINGSTON 120GB SATA3 2,5" SSDNow V300 SV300S37A/120GNéztem a linkjeid, az elsőt + a lapom manuálját egész nap böngésztem, de nem lettem okosabb.
A második linked, bevallom őszintén nem értettem és ezt a képet nem is találtam.
Ezek szerint megetethető a lappal a 3 TB és nagyobb winyo is a segédprogram segítségével?
Nem dobnék ki ennyi pénzt, ha esély van rá, hogy esetleg nem működik inkább veszek kisebbet és később bővítem, hisz van rajta elég csati.
De ha azt mondod működik, uccu neki. -
_DiEGO_
őstag
válasz
_DiEGO_ #4740 üzenetére
Én soha de soha nem vennék akkora HDD-t
arra nincs garancia , hogy az nem hibásodhat meg
ezért van 3db 1TB -s HDD-m inkább .. Ha baja lesz ekkora vinyónak , akkor ha van még rá idő is , hova mentesz annyi anyagot ? másolási idő sem kutyafüle 2-3TB mozgatása .
De ez csak az én véleményem . Én még a 2TB-s vinyót sem vennéms nem is veszek .
-
-Fekete-
csendes tag
válasz
_DiEGO_ #4738 üzenetére
Köszönöm a választ!
A HDD rovatban ezt a választ kaptam:
Szerintem nem mert nem hiába hoztak ki új reviziót amihez oda van írva hogy DualBIOS™ 3TB+ HDD Support (Hybrid EFI Technology) [link]
Asrocknál asusnál ezt ugy oldották meg hogy kihoztak egy 3tb+ unlocked progit amivel lehet háttértárnak használni ilyen chipszetekben is az ekkora méretű vinyót viszont rendszert futtani csak uefi lapokon lehet.- djculture (PH! nagyúr) -Most, akkor vegyem, vagy ne vegyem?
-
Teodor52
senior tag
válasz
_DiEGO_ #4664 üzenetére
Na azért pontosítanék DIEGO!
Nem félek átállítani, de ha megteszem,akkor könnyen lehet, hogy az új ramok elszállnak és akkor nem cserélhetőek!Ez nem egyenlő a félelemmel!!!
Mellesleg amilyen ramról beszélünk az 1333MHz-es(khx1333 c9d3b1k2/8g) nem is lehetne 1600MHz-re húzni!Amit beszéltünk az nem ez a probléma volt hanem az, hogy a régi 1600Mhz-es ramokat nem lehetett felhúzni 1600MHz-re csak 1333Mhz-el tudott működni!
Ebből kifolyólag vettem a fentebb említett Kingstont ami 1,5V-os és sajnos 1,61V-ot kap!Ez a gond meg az utóbbi!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest