Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SirKero
őstag
Üdv.
MA-770T-UD3 alaplap. A biosban beállítottam a memóriákat ganged módra de a bootolásnál unganged-et ír ki valamint időnként nem tudom leállítani folyamatosan újra indul. Csak a táp lekapcsolásával lehet leállítani. Most ráadásul olyat is csinált,hogy fekete képernyő mellett párszor hosszan sípolt majd újra indult.
2X2GB Kingson 1333 Mhz memória van benne ami párban lett véve és a giga szerint az alaplap támogatja. A memória teszt nem ír hibát. [link]
F12 bios.
Döllődik az alaplap
Esetleg valakinek ötlete 
-
SirKero
őstag
Köszi

Megvettem és megy is vele. Ma újra tettem a rendszert és egyszer dobott egy kék halált azóta. Azt nem mondom,hogy a ram miatt van de lehetséges? Mivel a lap csak OC módban kezeli beállítottam a biosban ,hogy 1600Mhz-en menjen. A feszültség értéket is manuálisan adjam meg neki vagy hagyhatom auton? -
SirKero
őstag
Üdv.
Memóriát vennék a 770T-UD3P laponba és őt néztem ki.
Kérdésem,hogy van-e valakinek tapasztalata vele mert a gyártói memória támogatottsági listán nincs ( egyben 4GB-os modul egyébként sincs )
Úgy tudom a giga lapok a Kingston ill a Kingmax memóriákat szeretik. -
SirKero
őstag
Üdv.
Az után érdeklődöm,hogy az MA-770T-UD3 rev.1.5 alaplapon számít-e ,hogy a nyolcas vagy csak négyest táp csatlakozót használok. Müködni azzal is müködik csak az érdekelne,hogy érdemes-e vennem átalakítót mert a tápon csak négyes van gyárilag. -
SirKero
őstag
Üdv.
Szerintetek melyik illik jobban ebbe a lapba Gigabyte GA-MA770T-UD3.
GeiL Value DDR3 1333MHz 4GB Kit
A-Data DDR3 1333MHz 4GB Kit
Kingmax DDR3 1333MHz 4GB Kit
Árban egyformák ( pár forint az eltérés ) és egyik sincs a támogatott memóriák között. -
SirKero
őstag
Üdv.
Ez a két lap ugyan az vagy van valami különbség:
Gigabyte MA770T-UD3P AMD770 SAM2 ATX
Gigabyte GA-MA770T-UD3P -
SirKero
őstag
Üdv.
Lehet,hogy nem a legjobb helyen érdeklődöm de mást nem találtam. Szóval az lenne a kérdésem,hogy ebbe az alaplapba melyik processzort érdemes megvenni ár/teljesítmény arányban ha a fő csapás irány egy HTPC építése lenne.
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 8200MHz CL38 - XMP - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast Black RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 24 hó garancia - ÚJ!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32 - Új, Bontatlan, Gari 2035.09.08. -ig -
- Patriot Viper Elite 5 Ultra 48GB (2x24GB) DDR5 6400Mhz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming - 8 év gari! bolti -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Phenom II 955BE proci alapon.
Esetleg valakinek ötlete