- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
Új hozzászólás Aktív témák
-
khorvat
senior tag
válasz
FoRTReSS #4255 üzenetére
Rohadt egyszerű!
Mivel AMD a procid felesleges azért a +2-3% sebesség növekedéséert 1600-on járatni a RAM-okat! Az 1600-os ramok nagyon jók és stabilak 1333 ami pont illeszkedi az AMD procidhoz ennyi! Én ugyan ezt a ramot 4x 4GB most már 1333-on használom egy AMD Phenom II 955 BE procival és kiválóan stabilan müködnek! -
Cadal
őstag
válasz
FoRTReSS #4255 üzenetére
Amit még megpróbálhatnál az az, hogy adsz a CPU NB VID-.nek + feszt. Úgy hogy 1,2 - 1,25V-ot kapjon. Magának a ramnak (mivel a gyári érték 1,65V) én 1,7V-nál nem adnék többet. Ha annyival sem stabil, akkor nem a feszültséggel van gond. Próbáld meg úgy tesztelni a rendszert, hogy a proci ne egyen húzva. Így kizárható, hogy ha hibázik, akkor az a ram miatt van. Amúgy a legjobb módszer a ramok tesztelésére egy memtest lenne. Kiírod egy újraírható lemezre/USB-re és simán arról boot-olsz. Így csak a ram lesz tesztelve.
A bios-ok oda - vissza feltelepíthetőek. Nem számít a sorrend. Megjegyzem nekem az F10 vált be a legjobban, az azután érkezettekkel csak szívtam memória terén.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mikrotik routerek
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Bloodborne (PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Akciós ingyen digitális tartalmak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest