Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgé100
őstag
különbség a 2 között:
"Annyi, hogy a 770T-UD3-ra 4+1 fázist pakoltak (az UD3P-re is, csak ott megduplázták a kondik számát), nem értem a létjogosultságát ennek a sima UD3-nak, kb. 500Ft-al olcsóbb a "P" változatnál."
idézet audi100td-től
prociból meg keress előteszteltet az apróban, bár már egyre kevesebb. igazegy kicsit drágább, de legalább biztosra mész
-
Allien
veterán
Müxik.
Nekem sikerült 1 magot feloldani. Bár, további tuningot nem nagyon próbáltam, gyári hűtővel nem akarok nagyon.
A ram kérdés tényleg érdekes. nekem pl Mushkin van benne. Mivel árban éppen ott volt kb, mint az olcsóbb Kingstone/Kingmax, inkább ezt választottam. Bár, a tuning szintén kérdéses, igaz erre amúgy sincsen tuti dolog, vagy bejön, vagy nem. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robot fűnyírók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- További aktív témák...
- MCDODO T03 fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem sikerült 1 magot feloldani. Bár, további tuningot nem nagyon próbáltam, gyári hűtővel nem akarok nagyon.
A ram kérdés tényleg érdekes. nekem pl Mushkin van benne. Mivel árban éppen ott volt kb, mint az olcsóbb Kingstone/Kingmax, inkább ezt választottam. Bár, a tuning szintén kérdéses, igaz erre amúgy sincsen tuti dolog, vagy bejön, vagy nem.