- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Netfone
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgé100
őstag
különbség a 2 között:
"Annyi, hogy a 770T-UD3-ra 4+1 fázist pakoltak (az UD3P-re is, csak ott megduplázták a kondik számát), nem értem a létjogosultságát ennek a sima UD3-nak, kb. 500Ft-al olcsóbb a "P" változatnál."
idézet audi100td-től
prociból meg keress előteszteltet az apróban, bár már egyre kevesebb. igazegy kicsit drágább, de legalább biztosra mész
-
Allien
veterán
Müxik.
Nekem sikerült 1 magot feloldani. Bár, további tuningot nem nagyon próbáltam, gyári hűtővel nem akarok nagyon.
A ram kérdés tényleg érdekes. nekem pl Mushkin van benne. Mivel árban éppen ott volt kb, mint az olcsóbb Kingstone/Kingmax, inkább ezt választottam. Bár, a tuning szintén kérdéses, igaz erre amúgy sincsen tuti dolog, vagy bejön, vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest