Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgé100
őstag
különbség a 2 között:
"Annyi, hogy a 770T-UD3-ra 4+1 fázist pakoltak (az UD3P-re is, csak ott megduplázták a kondik számát), nem értem a létjogosultságát ennek a sima UD3-nak, kb. 500Ft-al olcsóbb a "P" változatnál."
idézet audi100td-től
prociból meg keress előteszteltet az apróban, bár már egyre kevesebb. igazegy kicsit drágább, de legalább biztosra mész
-
Allien
veterán
Müxik.
Nekem sikerült 1 magot feloldani. Bár, további tuningot nem nagyon próbáltam, gyári hűtővel nem akarok nagyon.
A ram kérdés tényleg érdekes. nekem pl Mushkin van benne. Mivel árban éppen ott volt kb, mint az olcsóbb Kingstone/Kingmax, inkább ezt választottam. Bár, a tuning szintén kérdéses, igaz erre amúgy sincsen tuti dolog, vagy bejön, vagy nem. 
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem sikerült 1 magot feloldani. Bár, további tuningot nem nagyon próbáltam, gyári hűtővel nem akarok nagyon.
A ram kérdés tényleg érdekes. nekem pl Mushkin van benne. Mivel árban éppen ott volt kb, mint az olcsóbb Kingstone/Kingmax, inkább ezt választottam. Bár, a tuning szintén kérdéses, igaz erre amúgy sincsen tuti dolog, vagy bejön, vagy nem.