- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
rovtiv
tag
válasz
vizirider #1781 üzenetére
+0.075V-on fagyott, +0.05-ön meg nem, ez érdekes.
eszgé 100 kolléga javaslatával egyetértek, a memóriákat CR1-ben próbáld meg. Én például kezdettől fogva így hajtom őket, de többektől olvastam, hogy így stabilabb. (Nem tudom, hogy miért van ez így, ez is tipikus példája annak, amkor a Számítástechnika Ördögének keze beteszi a lábát.)
-
eszgé100
őstag
válasz
vizirider #1781 üzenetére
[kokrétan ilyen]
inkább ilyen kékeszöld, élőben nem ennyire kék, csak már lámpafénynél csináltam telefonnal.
én már a kezdetek óta adtam feszt az nb-nek, most nem tudom mennyi a lépcső, de azt tudom, hogy csak egy fokozatot (talán 0,025v??) most megy rendesen, csak ha az 1-2 foglalatba rakom akkor vannak gondok, a 3-4ben faszán mennek úgy ahogy elő van írva, pl Everest is 1600/cl7-hez 1,8v-ot ír, 7-6-6-28-hoz meg 1,9v. azt próbáltad, hogy cr1-re állítod? nekem még az is okozott gondot az elején, mindegy milyen sebességre raktam, ha cr2-re volt állítva nem ment rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Háztartási gépek
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Androidos fejegységek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest