Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag
válasz
Gorneck #1700 üzenetére
sztem a dolog lényege hogy embertömegek szidják hogy szar. az hogy te beszívtad az viszont 1 vélemény (mondjuk van alapja) de a többi csak mondja a magáét de sosem volt ilyen gépe
én lassan 6-7 éve csak amd-ben utazom és ez az am3 volt az első ami szarakodott a giga lappal de csak egy jó tipp kellett és lám........
a 4000+ san diegóm az alap 2400 helyett röhögve ment 3000-en atomstabilan. nekem a fagyásról csak a tél jutott eszembe. viszont arra jó amit írtál hogy hallom az első 939-es problémázást (nyilván nem csak te jártál így de az én környezetemben nem hallottam róla) -
vizirider
tag
mert divat...
van olyan rendszergazda ismerősöm aki a mai napig ott tart hogy az AMD-k nagyon lassúak állandóan fagynak és rettenetesen melexenek........
vagy 8 éve nem is látott amd gépet de a véleménye sziklaszilárd.......
most képzeld el hogy a sok kolléga aki semmit nem ért hozzá az ő véleményét kéri ki.
szted?! -
vizirider
tag
eddig még jó.....
kopp kopp
de mivel itt sírok vagy 2-3 hónapja hogy így fagy meg úgy most hagyni akarom vagy 1 hetet így alapon ha ez így tuti stabilan megy ráérek variálni az 1600 mhz-felé.
de igazából már régen írtam hogy nem 16 éves vagyok és nem a 3dmark pontszámokra hajtok szóval nekem 1333-on is tökéletes ha stabil! (nem akarom elkiabálni egyébként ha jól emléxem 0,075 v-ot kapott)
nekem a stabilitás többet ér 2-3-4-5% teljesítménynél.hja és ha fullosnak minősül ez így akkor örök hálám
-
vizirider
tag
én azt értékelem akkor is ebben, hogy a legtöbb ember csak mondja hogy jó lenne ez vagy az de jó lenne ha lenne............. és a maximum hogy a boltban készen megveszi ha lehet kapni.
de a lényeget leírtad: lementél rászántad az idődet és a 2 kezeddel létrehoztál valami hasznosat! manapság ez nem divatnekem viszont pont ez tetszik benne a legjobban!
-
vizirider
tag
teljesen jogos amit mondasz. természetesen anno vittem vissza a ram+lap+proc triót hogy nem gömbölyű, de ahol a gépet vettem elintézték annyival hogy a ram a gond.
sajnos a gond azóta is megvan és mint írtam relatív ritkán (nekem gyakran kb 2 naponta) fagy a gép terhelés nélkül. namost a komplett gépet nem szívesen vinném be mindenféle cserefélelmeim miatt (sajna ez nem svájc ahol ez bennem fel sem merül) ezért dobtam fel itt elég sok infót hogy hátha valaki találkozott hasonlóval és meg tudja mondani hogy ez proc vagy lap gond (mert a ramok nekem már nem igazán gyanúsak mint írtam ez a 3.ik pár a gépben, és a ramteszt fagyott le miközben a gép nem) havernak nemrég óta van hasonló gépe a procit kölcsön akarom kérni és akkor már csak a lap lehet elvileg a hunyó..... (hangsúlyoznám hogy elvileg) de kezdek azon is filózni hogy valami ismerettséget kell egy számtek szervízben valahogy felhajtanom............... -
vizirider
tag
fogalmazzunk egyenesen. neked ugyanúgy halvány fogalmad sincs mint nekem vagy a többi topictársnak. sztem ezt nem szégyen beismerni és mivel ennyire egyedi és vicces eset ez sztem nincs is ezzel gond.csak a lekezelő fellengzős hangnem nem kéne mert felesleges és inkább téged minősít.... részemről peace
-
vizirider
tag
nah látom szakmaiságod ott ki is merült hogy a ramjaim a támogatott listában szerepelnek
szóval várom olyanok 5letét akik hasonlóról legalább hallottak: orthossal nyomtam egy ramtestet meglepő eredménnyel: elindítottam 3 orthost párhuzamosan oda is vágott a ramoknak. és a poén: természetesen nem állt le hibaüzenettel 2 óra futás után csak egyszerűen "lefagyott" de csak az összes orthos a gép ment jól tovább
ők meg sztrájkoltak (én még ilyet nem láttam ez az orthos futott a régi gépemen simán 12 órát is)
bármilyen megfejtés érdekel -
vizirider
tag
és mint említettem terhelt állapotban (játék) sosem fagyott még le a gép vagyis akkor valahogyan elkezelgeti a ramokat. pedig én naiv azt hinném hogy akkor is fagynia kellene.
-
vizirider
tag
nézd kb beérném azzal hogy valakinek van 5lete hogy lehet kiszűrni a prochibát vagy az alap gondját a ramtesztek 16 perce futnak sejtésem szerint kb 1 óra múlva fog lehalni mert 55-85 perc közt már elöjön a ramkezelési hiba. csak akkor a nagy szakmaiságoddal kérdem ha ez megtörténik akkor mond meg légyszi hogy a proc szar vagy a ram? mert ezt én nem vagyok képes megkülönböztetni. viszont 3.ik ram sem jó a gépnek akkor mit rakjak oda milka csokit?
és hidd el nem sértegetni akarlak csak én nem vagyok egy szervíz hogy van itt 4 alaplap 20 ram 8 proc 8 vga meg 5 táp merthogy bármi lehet.....
ami össze lett rakva annak papíron mennie kell a gyártók ezt vállalták, namost ugye nem mennek de még konkrét 5let is csak az volt hogy ez sima ram inkompatibilitás
ez rendben de a listás is inkompatibilitás? vagy netán az alaplapom a hibás esetleg a proc? mint mondottam minden érdekel de sajnos nem tudok minden 7n venni még egy fél konfigot hogy kiderüljön -
vizirider
tag
FLGE85F-B8MF7 ez az isteni zöld címkés kingmax csoda ami mindenkinél jól teljesít mint említettem a 3.-ik ram a gépben.(ezért vettem eztmert hittem a listában meg a többiek tapasztalatában)
az hogy mért nem izgat különösebben a memtest? elmondom: 1 lefut és akkor mi van?! a gépem fagy mint az állat innentől nem izgat a ramtest mert nem a ramtestet akarom használni hanem ezt a szeméttelepet. 2 nem fut le amiből ugye megerősítést kapok hogy jé tényleg fagy a gépem amit eddig is tudtam. mivel ez már a 3.-ik ram a gépben és még soha semmivel sem ment 1333-on sem alapbeállítással szted mire kéne gondolnom? ez listás ram ezzel elvileg jó. és a szoftverek : a full üres windózzal is már az első bebootolás is kb-3.-5. ikre sikerül mikor az egész üres és még egy rohadt catalyst sincs fent se semmi............
(persze rögtön leküldök egy memtestet de nem látom milyen eredményt adhatna ami nekem hasznos, valszeg annyi lesz hogy lehal és akkor boldogan elmondhatjuk hogy nah ez sejthető volt.....) -
vizirider
tag
nah köszi a tippem nekem is ez csak azt nem tudom hogy a procim hibás vagy ekkora loser vagyok. természetesen az ultra stabil mindenkinél jól teljesítő kingmaxok vannak a gépben (mint 3.-ik ram) és ezekkel is természetesen ez van...... ez listás ram és valóban én vagyok itt az egyetlen akinek 1333-on sem megy ezzel sem....
csökkentett módban nem próbáltam a memtesttel meg egy bajom van: az világos hogy nem fog lefutni de azt nem mutatja meg hogy esetleg a procim hibás mert a 3-ik garnitúra ramnál már kezd gyanús lenni....... és persze 3-4 bios is volt próbálva sikertelenül
(a kölcsönprocit várom de haver sokat melózik még nem ért át vele)
-
vizirider
tag
természetesen random fagy ki és mindíg terhelés nélkül (értsd olvasgatok a neten vagy zene megy a gépről) viszont ezen cuccok indítása főleg az everest az garantált fagyás
persze a win indítás is vagy elsőre vagy csak 4.-ikre megy
volt az is újrarakva már az első indulása is vicces volt...
csak gondoltam hátha segít hogy a diagnosztika egyből megállítja, és zenénél is ugy fagy le hogy az uccsó hang (kb 0,3 mp-nyi) "kattogva" beragad azért írtam hogy aki ebből felismer mondjuk egy proc memkezelő hibát szóljon.
hja még egy fontos ami eszembe jutott: ezen a gépen van még egy tipushiba a vlc playerem ami vagy 2 éve hibátlan csinál olyan trükköt hogy előre ugrik lejátszás közben 20 mp-t néha meg vissza...
egy filmben ezt 1-2 szer játsza teljesen random módon.
egyébként win xp sp3 van a gépen de sp2 vel is így nyomta. -
vizirider
tag
nah kérdés a tapasztaltabbakhoz okosabbakhoz.
sikerült annyit kisakkozni hogy ha a cpu-z-t vagy az everestet ráküldöm a gépre (csak infókérés nem teszt)
akkor 80%-ban lefagy a csodagépem bios friss 1333-n alapon fut minden. hang van csak megakadva "kattog" minden más megfagy csak reset segít
nem tudom ez segít e hogy vajh proc vagy memó gondjaim vannak e
várom a megfejtéseket! -
vizirider
tag
érdeklődnék hogy lehet belőni az msr- tweakert hogy úgy működjön mint az easy saver? úgy értem autómatikusan állítson órajelet terheléstől függően.
a biosban a cool'n quiet kikapcsolva -
vizirider
tag
add el a ramokat én is elpattintottam az ocz-met itt a hardveraprón. ez a legkisebb bukta. és hogy érezd jól magad a bőrödben: én már a 3.ik garnitúra rammal szopikálok és 1333-on sem megy a támogatottal sem bios frissítés ide feszvariálás oda................
szóval minden csak nézőpont kérdése.a hibátlan csx-ek nálam kb 2 percenként fagytak le, intelben meg remekeltek.marad a ramcsere.
-
vizirider
tag
nah hogy színesítsük a dolgot, nálam eddig a kingmax fut a legjobban mondom úgy hogy 1333-on is természetesen heti 2 fagyás vagy spontán újraindulás az alap.....
viszont ez a 3.-ik ram a gépben, szóval én egyenlőre azon filózom hogy a prociban fos a mem vezérlő vagy a giga lap nem annyira tuti.elvileg este kapok másik procit úgyhogy azt hamar ki fogom deríteni hogy amd vagy giga nyűg ez.
-
vizirider
tag
válasz
Kartács #1449 üzenetére
a processzorban van a ram vezérlés beleintegrálva amit az amd 1333-ig garantál a többi alkatrészed hiába tudja az 1600-at (vagyis részükről ez nem tuning ők garantálják hogy megy a termék 1600-on)
a másik a + fesz ugye ez ramoktól is függ nekem egyszer 2,05 volt is volt rajta de nem ment
szóval ésszel kell, lehet elég neki 0,05 v de lehet +0,2 kell ez türelem kérdése + nincs rá garancia hogy menni fog............
igazából sokat nem veszítesz vele ha 1333-on stabil. (nekem még ezt sem tudja a masina) -
vizirider
tag
válasz
Kartács #1446 üzenetére
mivel 1333 felett már O.C. nak számít ezért a bios alapból mindet 1333-ra állítja. ha így nem fagy akkor nagy nyugalommal a 6.66-os szorzót felemeled 8-ra ha mázlid van ennyi lesz a nagy "tuning" ha nem akkor kis + feszt kell adni a ramoknak de igazából ez csak amd szemszögből tuning nem kell tőle parázni. csak legyen egy full stabil beállításod onnan már nagy baj nem lehet.
-
vizirider
tag
nah akkor viszont egyetértünk, a megfogalmazás nem volt az igazi
egyébként van még itt 4 gb ocz reaper is
-
-
vizirider
tag
kicsit túl alapos vagy én arra gondoltam csak hogy ilyen proc ilyen ram. viszont nem mind1 hogy nagy tuningmániás vagy, vagy téged az nem is érdekel. ez fontos szempont! ha nem izgat akkor sztem simán megveheted, de a ram kompatibilitással adódhatnak nehézségek. ezt kalkuláld bele más gondod nem hinném hogy lenne vele.(nézd meg a támogatott ramok listáját)
igazából ennél újabb AMD platform nincs de sztem 1.5 év múlva úgyis lesz.......(ennyit a későbbi fejlesztésről, bár egy x4 belemegy akkor is)
az alaplap nem fogja gátolni hogy fullon menjenek a játékok. az én véleményem (ami lehet akár marhaság is) hogy asus vagy gigabyte a többit meg sem nézem......hja nem tom anyagilag hogyan állsz de hosszabb távra lehet elgondolkodnék 4 gb ramban, ha van rá módod, és a tápodat sem ismerem,viszont egy gyenge minőségű táp sok bosszúságot okozhat
-
-
vizirider
tag
így igaz. valamikor valaki lemért egy ilyen konfigot (talán itt a topicban vagy a ph-n olvastam) a full terheléssel valami 260-270 w-ot vett fel............ ezért nem is izgattam magam a tápon. sztem ez elég nagy tartalék. nekem nincs benne 8 venti meg 17 vinyó meg neon meg mittomén mi ami miatt megnőne a fogyasztás.
és mint mondottam mindíg alapon fagy le ilyenkor a proc 15 wattot kajál gondolom a vidkari is vagy 30 at..... (persze bármikor bármi megtörténhet...)
-
vizirider
tag
jelentem 2 perce fagyott csonttá a cucc az optimális beállításokkal is.... kezd gyanús lenni a proc...
-
vizirider
tag
nah szóval nekem úgy tűnik hogy valszeg ahogy leírom az a kapkodás.
nála lassan egy hete megy full stabilan geil (!!!!) rammal.(én úgy tudtam jövő 7n veszi meg de mondta hogy má megvan) átviszem a cuccost
belemegy a ram 1 hétre
ha úgy is jó marad akkor mellé megy a proci is. ha ekkor fagyna akkor bemegy mellé az ő ramja meglássuk így azé csak kisakkozom melyik alkatrész a problémás. nyilván ez lesz 2-3 hét játék
haver nem piszkál semmit a gépen vele ilyen téren tuti vagyok!
én pösti paréj vagyok és most a gépben kingmax van (zöld címkés ajánlott sorozatszámú de az asztalon hever 2*2 gb ocz reaper is, anno pedig csx-et kapott a masina) -
vizirider
tag
köszi a tanácsot. sajna a fórum sok mindent nem ad át. szóval én már nem 16 éves vagyok aki nagyon jól akar szerepelni a szokásos kinek milyen gépe van/hány pontja a 3d markban mennyin fut ram stb. témában. sajnos lassan 3 hónapja szopogatom ezt a szemétbányát és már kínomban állítgatok soxor mert 5 perc után is lefagy akkor nem hagyom azon a beállításon. mint korábban írtam már 3 garnitúra ram volt a gépben ebből 2 még most is itt van bármikor hadrafogható........ természetesen az 1333-al is elégedett lennék ha menne...... de nem megy az istennek sem. én nem húzom a gépet nincs aktiválva a 4. mag se semmi. gyakorlatilag 2,05 voltig minden érték ki lett próbálva 1333-on és afelett is.
elvileg a small ftt teszt 4 órát futott hibátlanul.
az ocz és a csx ramok direkt párban összeválogatott cuccok. és nekem volt hogy csak 3 naponta fagyott le a rendszer úgyhogy szegény bélukát nem akarom jegelni de simán járhat így.(nem kívánom neki) és hogy is mondjam nem vicces hogy 10 órát se nagyon fut el az a retek fagyás nélkül. és nem azért adtam érte ennyi pénzt hogy naponta fagyjon, mert akkor a régi 939-es konfigom is maradhatott volna, mert az ment mint a kisangyal.. -
vizirider
tag
természetesen megint lefagyott a csoda.......
most 1333-on 1.8 volton nézem....
mi esély van rá hogy garban kicserélik az alaplapot emiatt? (aqua)
és ha sikerál akkor nem járnék jobban egy asus lappal? -
vizirider
tag
nekem az a bajom hogy 1333-on sem fut rendesen ugyanannyira fagy mint 1600-on.........
én már beérném 1333-al is (amit valóban megint átba..nak érzek mert ha minden termékre garantálja a gyártó az 1600-at akkor mé nem megy?! de mint mondtam 1333-on sem megy.........)
viszont 3 órát futott a small fft test hiba nélkül......... mivel a 3-ik garnitura rammal sem megy ez a sz@r most azon filózom hogy hogyan tudom cseréltetni az alaplapot és ha tudom akkor vajon nem járok jobban egy asussal. tanácsokat várom! -
vizirider
tag
de mivel mindíg terhelés nélkül fagyott eddig is a gép nem tudom hogy vajon most jót csináltam e................
-
vizirider
tag
hát bár az lenne!!
de igazából annyi a bios beállítás hogy 0,2 volt megy a ramoknak 0,1 az nb vidnek 1333-on és fagy vagy emeltem rajta és 1600-on akkor is fagy
alapon 1333 on is fagy
bios F4-es (volt F6 azzal sokkal rosszabb volt....)bocsánat de a teljesség kedvéért : volt rá friss xp is rakva hátha.... semmi változás.
a tünet pedig: kb 4-5 naponta egy kék halál ami resettel indul újra és napi 2-3 alkalommal mondjuk nézek oldalt és monitor elsötétül pittyenés és már bootol újra a gép.
ennél viccesebb mikor ujrabootolna de valahogy nem jön össze és 3-4-5 ször indul újra mire megint eljutunk a win-ig. -
vizirider
tag
mint fentebb írtam a nagyobb baj hogy mire cserélteted............. mert még ezek a legstabilabb ramok állítólag...............
csak nekem erre se pénzem se idegem hogy hetente vegyek 2 féle ramot hátha őnagysága az egyikkel fog menni. mert ha csak én is megigértem volna hogy majd fogok fizetni akkor annyira nem fájna. én fizettem ők azt mondták ez menni fog. én meg úgy érzem gigabyte+amd jól átb..... -
vizirider
tag
igen ezek a "zöld" cimkés ramok vannak benne (ocz reaper és csx után) amikkel szintén nem ment ez a szemétbánya. lassan intel váltásban gondolkodom én akinek vagy 7 éve csak amd-je volt...........
hja és még egy amit láttam: terhelés nélkül fagy le mindíg sosem játék vagy bármi konvertálás közben. ha csak olvasok a neten egy oldalt és sehol semmi akkor...........
vagy képeket nézek a gépen............ szóval még az sem nagyon lehet hogy a táp nem bírja.... szóval én vagyok a gond mert ezt már én nem bírom........... -
vizirider
tag
nah akkor ő egy szerencsés ha egyáltalán fagyás nélkül megy azokon az értékeken (és hidd el nem ocz probléma) (én a csx-et ocz-t és most éppen a kingamx-ot buktam be pedig a kingmax mindenki szerint biztos pont+támogatott a gyár részéről viszont így már értem hogy ha a támogatott így megy akkor a többi mért szarabb ennél is.....)
a gigabyte-nak (ill az amd-nek hogy hagyja rombolni a nevét) csak ezt tom üzenni -
vizirider
tag
nézd ezek "szuper" lapok annyira random működnek hogy az is kérdéses hogy 1333-on fagyás nélkül tudod e használni, miközben a másik ugyanolyanban jó.
szóval ha a szerencse fia vagy és neked bejönnek a dolgok az életben akkor lehet.
egyébként olyan mint a lottó 5-ös.... nem egy embernek bejött már de én nem alapozok rá. -
vizirider
tag
ebben full igazad van de szegényt bíztassuk olyanra ami sejthetően bukó? szóval én már a 3.-ik ramfajtát nyüstölöm, mindet ajánlotta valaki. ez azért jó mert legalább kiderül hogy mind szopó........ mert nálam a kingmax is fagy........
én leginkább azt tanácsolnám hogy a gigabyte alaplapokat felejtse el! ennél szarabb gépem sosem volt, pedig papíron ez a legjobb lap amit valaha vettem....... -
vizirider
tag
nah megvettem a sokat dicsőített kingmaxokat: várom a bevált beállításokat hozzá 1600-on futtatáshoz (1600 as kingmaxok)
előre is thx! -
vizirider
tag
ez remek (én sem hiszem hogy más gépben nem menne jól a ramom) de egyrészt én is egyetértek hogy odaadtam a pénzt oldják meg másrészt nincs ott egy két ember aki tud biost írni?!
mert ugye az elvben megoldaná akkor hajrá....... én spec mivel már volt msi lapom (és utáltam) most asus váltáson gondolkozom mert ebből kezd elegem lenni............
egyébként intelt meg nem szeretnék venni.......... szóval elég szűkös a lehetőség -
vizirider
tag
nah akkor bár nem pont ide tartozik de a tapasztalatok miatt mégis ide írom:
hol tudok (bp-n) ZÖLD CÍMKÉS 2*2 gb kingmax ddr3 1600 ramot venni úgy, hogy ha mégsem válik be akkor a pénzt is visszaadják(mondjuk 3 napon belül), nem csak levásárolhatom.
várom a megfejtéseket! -
vizirider
tag
csak tipp volt, havernál a geillel is full stabil a cucc.............
lutri az egész, de egy fix: nem szerencsés vegyesen használni ramokat. (én még attól is tartózkodnék hogy mondjuk 2 db 2*2 gb-s egyforma kitet tegyek egy gépbe, inkább meg kell venni egyben a nagyobb kitet)bocsi mellé nyomtam (
) ez természetesen calvin20 1114-es hsz-re válasz
-
vizirider
tag
köszi a tippet, de sajna ennél rosszabb a helyzet. (vagy csak én hallom így)
igazából az f4-el stabil ez is viszont hallottam már amd edition rammal is sz@rakodni gépet, a kingmaxban meg nem bízom egyébként azzal is sok gond van. teljesen lutri az egész darabonként változik még a beállítás is, hogy kinek mi válik be.és amint hallom (de javítson ki aki tájékozottabb)elsősorban a gigabyte lapnál van ez a mizéria... -
vizirider
tag
szégyen gyalázat de a stabilitási gondok miatt F6->F4 bios "frissítésre" kényszerültem.........
szóval nekem nem sikerült a stabilitást megoldani F6-nál.......... -
vizirider
tag
nah feltettem az F6-os bios-t azóta a fentebb közölt beállításokkal is visszatért az instabilitás........
ha kitapasztalom az új beállításokat (amik nekem jók) közzéteszem hátha másnak is segít. -
-
vizirider
tag
havernak ebben van geil ram és 1333-on full stabil (GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H)
nekem 790xt van és csx el meg ocz reaperrel is gondjaim voltak. ha ment a gép akkor viszonylag stabil volt(csx-el nem ment ) de elindítani maga volt a kínszenvedés (3-4-5.-re indult el rendesen)
aztán adtam a ramoknak +0,2 voltot nb-nek szintén 0,2 voltot, felnyomtam 1600 ra a ramokat azóta kisangyal lett a masina pedig már alaplapcserén filóztam.......
én elsőre kis feszt adnék a ramnak meg az nb-nek!!! (csak ramnak adtam anno az semmit sem ért) -
vizirider
tag
bocsi szóval op rendszer XP Sp2
és máshol azt írták hogy ha húzzák a procit az behal általában a cnq miatt. vagyis elvileg csak a gyári tartományban javasolt a használat (4-14), mert a tuningnál fagyást okoz (ezt csak itt olvastam a fórumon) -
vizirider
tag
höhőőőőő
thx a tippeket a saját baromságom áldozata lettem, de megkaptam a helyes irányt!
szóval fel volt az easy saver rakva, csak én láma barom azt hittem ő automatikusan intézkedik.
de a gyári beállításban ki volt kapcsolva.bekapcsoltam és lááááám(a)!!!
hát ennyi, thx a megoldást! -
vizirider
tag
sziasztok!
kérdés lenne (amin a tuningosok röhögnek)
nem megy a cool'n qiuet és nem értem miért.
a bios-ban cnq auto-n a proc szorzó szintén
cpu-z vel néztem de semmi megy az alap 2800 mhz
valami 5let a tudatlannak?lap: 790xt ud4p
-
vizirider
tag
valóban igazad van. megjegyzem a megjegyzés rovat apró betűs részén...... szóval se képen sem alapvető leírásban nem szerepel az ctrl+F1 persze valóban én vagyok a hülye,mert ha nem egy ilyen szintű leírás van ahol fotók segítenek a lámáknak, lehet hogy még a csomagolást is széttépem hátha belülre van valami írva............. itt ez bennem fel sem merült
persze lehet a dual hajtás annyira extrém kívánság, hogy a felhasználók nagy részének ez az infó érdektelen.
lényegtelen infó meg valóban jó helyen van a megjegyzés rovat apró betűjében a lap alján. -
vizirider
tag
jó estét urak!
ma szerveztem egy 790xt -ud4p-t és az istennek sem akarja dualban hajtani a ramokat. tippeket várok....
előre is THX!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair vengeance RGB 2x8 GB 3200Mhz
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest