Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag

kicsit túl alapos vagy én arra gondoltam csak hogy ilyen proc ilyen ram. viszont nem mind1 hogy nagy tuningmániás vagy, vagy téged az nem is érdekel. ez fontos szempont! ha nem izgat akkor sztem simán megveheted, de a ram kompatibilitással adódhatnak nehézségek. ezt kalkuláld bele más gondod nem hinném hogy lenne vele.(nézd meg a támogatott ramok listáját)
igazából ennél újabb AMD platform nincs de sztem 1.5 év múlva úgyis lesz.......(ennyit a későbbi fejlesztésről, bár egy x4 belemegy akkor is)
az alaplap nem fogja gátolni hogy fullon menjenek a játékok. az én véleményem (ami lehet akár marhaság is) hogy asus vagy gigabyte a többit meg sem nézem......hja nem tom anyagilag hogyan állsz de hosszabb távra lehet elgondolkodnék 4 gb ramban, ha van rá módod, és a tápodat sem ismerem,viszont egy gyenge minőségű táp sok bosszúságot okozhat
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Nintendo Switch
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1 humoros
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest