Hirdetés
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag
köszi a tanácsot. sajna a fórum sok mindent nem ad át. szóval én már nem 16 éves vagyok aki nagyon jól akar szerepelni a szokásos kinek milyen gépe van/hány pontja a 3d markban mennyin fut ram stb. témában. sajnos lassan 3 hónapja szopogatom ezt a szemétbányát és már kínomban állítgatok soxor mert 5 perc után is lefagy akkor nem hagyom azon a beállításon. mint korábban írtam már 3 garnitúra ram volt a gépben ebből 2 még most is itt van bármikor hadrafogható........ természetesen az 1333-al is elégedett lennék ha menne...... de nem megy az istennek sem. én nem húzom a gépet nincs aktiválva a 4. mag se semmi. gyakorlatilag 2,05 voltig minden érték ki lett próbálva 1333-on és afelett is.
elvileg a small ftt teszt 4 órát futott hibátlanul.
az ocz és a csx ramok direkt párban összeválogatott cuccok. és nekem volt hogy csak 3 naponta fagyott le a rendszer úgyhogy szegény bélukát nem akarom jegelni de simán járhat így.(nem kívánom neki) és hogy is mondjam nem vicces hogy 10 órát se nagyon fut el az a retek fagyás nélkül. és nem azért adtam érte ennyi pénzt hogy naponta fagyjon, mert akkor a régi 939-es konfigom is maradhatott volna, mert az ment mint a kisangyal..
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Bluetooth hangszórók
- EA Sports WRC '23
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Tőzsde és gazdaság
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Update 09.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest