Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nem tudták megverni a Huaweit
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
válasz
Gabor970 #363 üzenetére
Gondolkozhatsz AM2+ lapban is. Ott nagyobb a választék, és jól ismert a DDR2 RAM kompatibilítás. Nekem egy 780G-s lapban is nagyon ment az 550 BE proci.
Ha a jövőre is gondolsz, akkor AM3 lap. De a DDR3 még tényleg szívás. Főleg a Gigabyte alaplapoknál. Talán a biosok fejlesztésével javul a helyzet. Azonban jelenleg lehet jobb egy olcsóbb 1333-as készletbe beruházni, ami szerepel az alaplap kompatibilítási listán. Akár csak 2x1 GB-ba, melyből rengeteg eladó van az apróban (keress rá!)
Én amúgy ajánlom a Kingmax 2x2 GB 1600/CL7-es ramját! Sokan nem szeretik a Kingmaxot, de jelen helyzetben még azzal lehet legnagyobb szerencséd! (lásd pl. prémium memok Elpida chipjei...)Más: OCZ DDR3 Platinum LV nem éled fel semmilyen bios reset után se. Félreteszem, és 1 hét múlva másik UD5P lapban és 955 BE társaságában leteszteljük. Ha ott se indul, akkor ram csere lesz. Bár lehet megvárom az újabb bios kiadását (F6), mely állítólag 2 héten belül várható a 965 BE miatt (bár lehet RAM újítás nem lesz benne...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Avast! Antivirus topic
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest