Hirdetés
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy J6 - inkább A6 lite
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaba.no1
tag
Sziasztok!
Van egy GA-MA790XT-UD4P lapom, és benne egy 955-ös BE proci. Mikor összeállítottam magamnak ezt a konfigurációt, 2x2 1600Mhz-es OCZ reapert tettem bele. De mivel sajnos nem volt stabil, úgy döntöttem olyan memóriát veszek ami teljesen kompatibilis a lappal, mivel láttam itt is, hogy sokan kedvelik a zöldcímkés kingmaxot, és szerepel is a hivatalos kompatibilitási listán(FLGE85F-B8MF7), úgy döntöttem megrendelem. Hétfőn megkaptam, de nem pont ugyan az a cikkszám volt, ennyiben tért el: FLGE85F-B8MH9. Első tapasznyalatra kifogástalan, 1600-on, 7-7-7-24 időzítésen, gyárilag cl9-es, és 1,7V-ot adtam neki (reaper már rég kifagyott volna) Prime95, és az amd stability tesztje hibátlan
, még nem volt időm agresszívebben járatni, de nálam ez már boldogság, hogy nem fagyok ki
! Szóval ezt a típust én is csak ajánlani tudom mindenkinek ebbe a lapba.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest