- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Lekvar04
csendes tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Nagyon köszönöm a gyors válaszokat.
raskolnikoff:
1.: hát igen azért a profizmus befigyel
én csak enyit irtam be "GIGABYTE Driver" és ehez hasonlók
2.: sry deh nemvettem észre leközelebb aszt használom elöször.(pár órája regisztráltam)
3.: ez jóötlet

Laraxior:
1.: Bocss az ujj topic ért nemsokára törlöm is.(vagy ne?
) csak ahogy mondtam pár órája regisztem és nemvettem észre a keresőt.2.: Igen olyan alaplapom van.Valaki tudja hogy ez mit jelent? --------->"rev.2.x"<----------
És köszi a linket deh onnan nemtom leszedmi mert ahoz regisztrálni kell és nem akarják kiküldeni az aktiváló email-t
deh még azért várom.Nyugdíjas:
örülök hogy tetszik

-
Laraxior
titán
Szia! semmi probléma nincsen... csak:
nem kell új topikot nyitni,mert van neki már topikja
bal felső sarokban van egy kereső...beírod hogy gigabyte és ki fog dobni pár topikot. Leginkább neked a Nagy gigabyte topikba kellene írni,de segítek neked..Ez lenne a Tiéd?
egyébként Google-ba beírva ezt találtam: [link] és csak a lapod nevét írtam be
-
Lekvar04
csendes tag
Sziasztok!
Ujraraktam a gépemet és csak utánnvettem észre hogy elvesztettem az alaplapomnak a telepítő lemezeit.
(Gigabyte GA-M615ME-S2)(amivel megtom csinálni hogy menyen hang a gépen stb...) Én már nagyon sok helyet végignéztem ez ügyben deh nem találtam olyat ami működne deh nem értek tulságosan a géphez és lehet hogy csak én kesrestem rosz helyen(nagyon remélem
).(Deh az ujrarakás már megy
)Ha egy ehez értő valaki^^ segítene hogy mit/honnan töltsek le aszt nagyon megköszönném és örök hálám.
(ami szükséges ahoz hogy 100% mükögyön a gépem azok mind kellenének
)Üdv.: Lekvar
UI.: elnézést ha valamit elírtam/nemírtam helyesen vagy csak épp hülyeséget irtam.(Eléggé fáradt vok. Ha pedig hülyeséget irtam akkor sorry deh mint már irtam KEZDŐ vok. Deh minden tanácsot/okosságot szivesen fogadok)
Aktív témák
- PATRIOT 32GB Viper Venom DDR5 6400MHz CL32 KIT PVV532G640C32K
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- MSI PRO X870-P WIFI
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

én csak enyit irtam be "GIGABYTE Driver" és ehez hasonlók

deh még azért várom.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

bal felső sarokban van egy kereső...beírod hogy gigabyte és ki fog dobni pár topikot. Leginkább neked a Nagy gigabyte topikba kellene írni,de segítek neked..
(Gigabyte GA-M615ME-S2)(amivel megtom csinálni hogy menyen hang a gépen stb...) Én már nagyon sok helyet végignéztem ez ügyben deh nem találtam olyat ami működne deh nem értek tulságosan a géphez és lehet hogy csak én kesrestem rosz helyen(nagyon remélem