- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
Lekvar04
csendes tag
válasz
raskolnikoff #2 üzenetére
Nagyon köszönöm a gyors válaszokat.
raskolnikoff:
1.: hát igen azért a profizmus befigyel
én csak enyit irtam be "GIGABYTE Driver" és ehez hasonlók
2.: sry deh nemvettem észre leközelebb aszt használom elöször.(pár órája regisztráltam)
3.: ez jóötletLaraxior:
1.: Bocss az ujj topic ért nemsokára törlöm is.(vagy ne?
) csak ahogy mondtam pár órája regisztem és nemvettem észre a keresőt.
2.: Igen olyan alaplapom van.Valaki tudja hogy ez mit jelent? --------->"rev.2.x"<----------
És köszi a linket deh onnan nemtom leszedmi mert ahoz regisztrálni kell és nem akarják kiküldeni az aktiváló email-t
deh még azért várom.
Nyugdíjas:
örülök hogy tetszik
-
Laraxior
titán
Szia! semmi probléma nincsen... csak:
nem kell új topikot nyitni,mert van neki már topikjabal felső sarokban van egy kereső...beírod hogy gigabyte és ki fog dobni pár topikot. Leginkább neked a Nagy gigabyte topikba kellene írni,de segítek neked..
Ez lenne a Tiéd?
egyébként Google-ba beírva ezt találtam: [link] és csak a lapod nevét írtam be -
Lekvar04
csendes tag
Sziasztok!
Ujraraktam a gépemet és csak utánnvettem észre hogy elvesztettem az alaplapomnak a telepítő lemezeit.
(Gigabyte GA-M615ME-S2)(amivel megtom csinálni hogy menyen hang a gépen stb...) Én már nagyon sok helyet végignéztem ez ügyben deh nem találtam olyat ami működne deh nem értek tulságosan a géphez és lehet hogy csak én kesrestem rosz helyen(nagyon remélem
).(Deh az ujrarakás már megy
)Ha egy ehez értő valaki^^ segítene hogy mit/honnan töltsek le aszt nagyon megköszönném és örök hálám.
(ami szükséges ahoz hogy 100% mükögyön a gépem azok mind kellenének)
Üdv.: Lekvar
UI.: elnézést ha valamit elírtam/nemírtam helyesen vagy csak épp hülyeséget irtam.(Eléggé fáradt vok. Ha pedig hülyeséget irtam akkor sorry deh mint már irtam KEZDŐ vok. Deh minden tanácsot/okosságot szivesen fogadok)
Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest