- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
válasz
---Lasali--- #3243 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint a TRIM-hez AHCI üzemmód kell, így raid-ben nem fog menni.
-
F e Z o
veterán
Srácok egy kis segítség kellene. Bár tudom, hogy UD-s lap, de nemtaláltam külön topicot. Havarnak van egy Asus GTX660 DCII OC kártyája. Az alaplapját most cserélték ki, mert kinyírta a régi tápja. Namármost van egy Gigabyte 970A-DS3P socket am3+-os lapja, a proci egy FX6100, illetve a táp egy 500-as Chieftech smart series. Amikor indítjuk a gépet, a biosba belépve 1-5 mp alatt csontrafagy a gép, csak ctrl+alt-del-lel indul újra a konfig. 3 konfigban - most perpill az enyémben van a kártya -, hibátlan a vga. Az én tahiti-le és egyik komám GTX770-ével is simán megy a Giga970-es lap. Mi lehet a gond, neten nem találtam róla nagyon semmit sem, hogy inkompatibilitási probléma lenne. Bios frissítés megoldhatja a problémát? Bár frissítést setaláltam az asus honlapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rap, Hip-hop 90'
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-roller topik
- Robogó, kismotor
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ASUS TUF Gaming F16
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest