- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Sziasztok!
Gigabyte 970A UD3 támogat TRIM et RAID 0 -ban?
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
#21346560 #2938 üzenetére
Az megvolt.
Én se találtam több értelmet hogy miért ment.. Akkor azt hiszem nem is volt HnR os torrentem.
Egyébként azért nem szeretem járatni fölöslegesen, mert monitor, minden nélkül maga a gép felvesz idle be 180 wattot, valamint a szivattyúmon nincs fordulatszám mérés, hogy ki tudjon kapcsolni ha kakukkol a motor benne, és az ördög ugye nem alszik. -
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
#21346560 #2936 üzenetére
Ki van kapcsolva minden usb vel és más lehetősséggel való indítás. Majd megpróbálom bekapcsolni, akkor mit csinál, aztán újra kikapcsolni, hátha kimegy belőle a bug. Igazából nem is érdekelne.. de itt a család többi tagja mindig bemászkál a szobába, és valamit katat b*sztat az asztalon, és sikerül lenyomniuk a space-t, és mikor elfelejtem hétvégére áramtalanítani a gépet, akkor volt már rá példa hogy 2-3 napot ment üresbe.
-
---Lasali---
Közösségépítő
UD5 meg az UD7 -nek a digitális tápellátása bugzódott, nem lehetett vele procit felhúzni normálisan mert iszonyatosakat droppolt, az UD5 egy pár hónapig nem, aztán az is rákezdte. Nekem a sima UD3 ban van az a proci másfél éve amivel úgy droppolt a másik két lap, és semmi baja. Ezt viszi azóta is: AMD Phenom II 975 BE @ (4017Mhz 1.425V NB: 2884Mhz 1.325V)
UD3P -t még nem ismerem de a tapasztaltak el ijesztettek a digitális mókától.
Az asrock nak olyan gyenge a tápja, vagy miért akarod lecserélni?(#2932) szaki1986
Nekem meg space ütésre elindul ha áram alatt volt a gép. Nem tudok vele mit kezdeni, egyébként jól működik. -
-
---Lasali---
Közösségépítő
970A UD3 lapom van, azt csinálja, hogy kikapcsolt állapotba ha hozzáérek a space hez a billentyűzeten, akkor elindul a gép. De nem minden esetben, csak néha
!
Biosban ki van kapcsolva az usb ről való indítás is, meg a felkeltés is. Más erre vonatkozó beállítást nem találtam..
Láttatok már ilyet?
Hétvégén mint ahogy szoktam, nem voltam itthon, elfelejtettem áramtalanítani, és mire megjöttem észrevettem hogy több mint 2 napja megy a gépem, valaki a családból hozzá ért a billentyűzethez és nem vette észre hogy bekapcsol a gép.. elég idegesítő..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Patriot Viper Steel RGB 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Alza garancia
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest