Új hozzászólás Aktív témák
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
válasz
steve24 #2373 üzenetére
Amúgy se egy tuning lap GT610 Nvidia vigyázz a lap nem támogatja az SLI-t ha később 2 kártyás rendszert akarnál építeni az északi hídnak elég egy maszekon oda rögzített 40-50mm-es ventilátor mint azt már előttem többen leírták a táp elég neki bőséggel úgy számoltam hogy kb max terhelésnél 200-225W a teljes rendszer.
Biosban fölösleges erőforrásokat kikapcsolhatod pl: usb3 ha nincs ilyen eszközöd
Amit még tudnod érdemes az alaplap 4+1 fázisos tehát max 125W TDP-ig támogatja a processzorokat tehát tudod tuningolni szorzó emeléssel a CPU-dat ha akarod majd később. -
KIRA\/NOVA
aktív tag
válasz
juve600 #2364 üzenetére
Magas légköri nyomás alatt jobban bírja mint vákuumban!
Elméletileg 125W-140W fölé is lehet menni de szerintem addig míg a CPU és a lap stabil. Ajánlott a nagyobb bordákra (VRM+Északi) 40-50mm ventiket rögzíteni hogy ne melegedjen annyira.
Szrintem mivel ez egy 10 fázisos lap és a 125W TDP-t 4 és 5 fázissal oldotta meg a Gigabyte lehet hogy 200W TDP is kicsikarható de ez csak spekuláció inkább kérdezd meg a gyártót. -
KIRA\/NOVA
aktív tag
válasz
trufa12 #2338 üzenetére
Nekem is 1600 9-9-9-27 van megy is 1866on 14-14-14-39 stabil 1.5V. A ram tuningból szerintem sokat nem profitálhatsz max az aida64 fog brutális értéket mutatni de én nem húztam a ramot és mégis gyorsult a program szerint.
A gyári nálam 4.1G bírta 55C-vel. ez egy sima rézmagos borda volt 4 irányba bordázva olyan intel féle csak ez szögletes kialakítású.
tudja szerintem az 5Gt csak 2 modullal "4mag" vagy jó esetben 3al "6mag" ha az FX4100 nállam müxik 2 "4mag" 4,5G-n alapfeszen akkor biztosra veszem hogy van benne elég tartalék az 5G-hez vagy azontúl ráadásul az APM sincs kikapcsolva a biosban!
nálam 7 venti van a házban 1 elöl 2 alul 3 felül és 1 oldalt + chipset is kapott és a VRM is kapott egy-egy 4-5cm-est hogy ne melegedjen.
Ősszel tervezek egy 8350-est amit jó eséllyel nem fogok bántani. -
KIRA\/NOVA
aktív tag
válasz
trufa12 #2336 üzenetére
Én is így voltam a DELL-el az egyszerűségnek ára van!
"Biztonságosként megjelölt aktív-x futtatása*" ha ezt letiltod az IE-ben jobb klik a videóra és felkínálja a videók letöltését és a reklámokat kilövi.Szerk: Milyen problémád volt ezen kívül? Ez előtti gépeim mind Intel volt szerintem meg egy kutya.
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
válasz
trufa12 #2334 üzenetére
SP1 rakd fel, a microfos szerint ezzel lehet jobban kezeli az FX-et és a GCN-t is
Ha még mindig lassú bios reset és állítsd vissza a beállításaid, ha ez meg volt imádkozz hogy ne a procid haldokoljon 80C miatt mert már itt írták hogy ~60C az olyan határ eset féle én ~55C-ig engedtem el a saját gyár hűtőjével. Sok sikert!
Leauge of legends: Athlon II 250es is bőven sok.
A reklámokat egyszerűben is lehet blokkolni IE-ben Alt+F -> Eszközök -> Internetbeállítások -> Biztonság fül -> legmagasabb szint ezt úgy se használom. Ezzel megoldod hogy 1-el kevesebb program fusson bár szerintem nem sokat segít a bajodon. -
KIRA\/NOVA
aktív tag
Neki leselkedtem Wintendo alól nekem nem jött össze próbáltam át írni az ini-t de semmi, próbáltam usbről amire dost raktam egy HD3850 videó kártyát flesh-eltem vele még annó de most valahogy nem akar bootolni lehet hogy sejti mire készülök, békén is hagyom nehogy aztán megbánjak valamit
szerk: érdekes mivel ezt a pendrive-ot HDD-nek ismeri fel és mégse indul akár hogy állítgatom a biost. fell kellet adnom mert nincs másik pennám se floppym amiről feltudnám rakni érdekes mivel másik gigalappal bootol még hozzá a GA-880GMA-USB3 -al érdekes és bizar.
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
válasz
Papabear195 #2324 üzenetére
Röhögni fogtok de még a kőkorszakban volt 2 Giga lapom 586os minimális eltérés volt köztük és szerencsét próbálva felcseréltem a két lap biosát csodák csodájára működött
" igazság szerint azért cseréltem fel a két biost a lapokban mert a floppykat nyirbálták előtte és sajna utána is lezárva nem volt gond de csa HDD és floppy Boot eszköz volt a biosban.
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
Én is így oldottam meg de a vrm borda is kapott egy ventit és most hűs alap. Na most lenne egy érdekes kíváncsiságom, külföldi fórumokat is nézegettem nekem van GA_990XA_UD3 rev1.0 az érdekelne hogy elméletileg működne e rajta a rev3.0 uefi-s bios
bios méretek gyártó honlapján egyeznek és a két lap között az eltérés kb.: 98% én legalábbis képek alapján ennyit vettem észre.
Szeretném kikérni a véleményeteket hogy bele fogni érdemes ebbe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest